Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Muuttuivatko matkasuunnitelmasi? Säästä lomapäivät keväämmälle – toukokuussa rantalomalle alle 300 eurolla

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Jos et halua lähteä reissuun nyt, kannattaa lomaa lykätä keväämmälle. Katso tästä edulliset rantalomatarjoukset toukokuulle!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 10.03.2020
facebook   whatsapp

Toukokuun edulliset rantalomat

Oletko päättänyt lykätä lomasuunnitelmiasi? Jos reissuun lähteminen ei tällä hetkellä houkuttele, kannattaa lomapäivät ja matkabudjetti säästää suosiolla myöhemmälle ajankohdalle, esimerkiksi loppukeväälle.

Toukokuulle saa tällä hetkellä todella edullisesti lomia moniin suosittuihin rantakohteisiin alle 300 euron budjetilla. Esimerkiksi Kroatian ja Kreikan lomakohteisiin voi nyt varata reissun huippuhintaan.

Katso tästä parhaat rantalomapoiminnat toukokuulle!

Makarskan Riviera

Etelä-Kroatiassa sijaitseva Makarskan Riviera tarjoaa mainiot puitteet rantalomaan. Alueella on rantaviivaa noin 60 kilometriä ja sieltä löytyy niin hiekka- kuin pikkukivirantoja. Alueen rento tunnelma ja kattavat palvelut tekevät siitä helpon lomakohteen.

Sunny Beach

Pitkästä hiekkarannasta tunnettu Sunny Beach on Bulgarian suosituimpia lomakohteita. Kohde on erityisesti pienemmällä budjetilla reissaavien suosiossa edullisen hintatason vuoksi.

Rodos

Rodoksella on helppo yhdistellä rantapäiviä ja kiinnostavia nähtävyyksiä, sillä saarelta löytyy niin kauniita rantoja kuin antiikin kulttuurikohteita. Lomasaari hemmottelee matkailijoita hyvällä säällä, sillä aurinko paistaa jopa yli 300 päivää vuodessa.

Hvar

Kroatian vilkkaimpia kohteita rauhallisempi Hvarin saari sopii erityisesti tasokkaammasta lomasta haaveileville. Rantojen lisäksi saarella kannattaa tutustua esimerkiksi hyvään ravintolatarjontaan ja kiehtoviin pikkukaupunkeihin.

Shutterstock
Suosikkikohde Kreetalle pääsee toukokuussa alle 300 eurolla.

Kreeta

Kreeta on yksi koko Välimeren suosituimmista lomakohteista. Monipuoliselta saarelta löytyy tekemistä jokaiseen makuun, sillä rantapäiviin vaihtelua tarjoavat niin luonto- kuin kulttuurikohteet. Saari on helppo kohde myös perhelomalle.

Karpathos

Karpathos on rento lomasaari, josta matkailija löytää upeita rantoja ja aitoa kreikkalaista tunnelmaa. Aktiivilomailijoille saari tarjoaa vaellusreittejä ja vesiurheilumahdollisuuksia.

Lefkas

Lefkas on mainio valinta rantalomailijalle, sillä saaren suurimmat valtit ovat valkoiset hiekkarannat ja lämmin sää. Saarelta löytyy myös tunnelmallisia pikkukyliä ja kiinnostavia nähtävyyksiä.

Löydä lisää edullisia lomia Rantapallon äkkilähtöhausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.