Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Mitä erikoisempi hotelli, sen kauempana arki

artikkelin kuva
Uutiset
Jos kaipaat lomaltasi kunnon irtiottoa arjesta, kannattaa valita hotelli, joka tarjoaa arjesta poikkeavan ympäristön. Erilaisessa ympäristössä ajatukset pysyvät poissa töistä ja kiireistä.
Teksti: minnam
Päivitetty: 01.02.2011
facebook   whatsapp

Shinjuku Kuyakushomae Capsule Hotel, Tokio, Japani

Vain Japanista voi odottaa löytävänsä näin erikoisen hotellin. Hotellissa nukutaan omissa noin 2×1 metrin kokoisissa kapseleissa. Jokainen vierailija saa tullessaan käteensä rannekkeen, jossa on sekä nukkumakapselin että säilytyskaapin numero. Kapselit ovat kuin hotellihuoneita pienoiskoossa, jokaisessa on oma televisio, radio ja yövalo. Hotelli tosin majoittaa vain miehiä, joten naisten täytyy jättää tämä ihmeellinen kokemus väliin.

Wigwam Motel Route 66, Kalifornia, Yhdysvallat

Intiaanikulttuurin ystävien kannattaa pistää mieleensä tämä kalifornialainen hotelli, joka tarjoaa vierailleen hyvin varusteltuja tiipii-huoneita. Jokainen hotellihuone sijaitsee omassa tiipiissään. Nykyaikaisiin tiipiisiin mennään kunnon ovesta ja sisustus vastaa oikeaa hotellihuonetta sänkyineen, sohvineen ja ilmastointilaitteineen. Hotelli sijaitsee historiallisen Pohjois-Amerikkaa halkovan Route 66 -valtatien varrella. Hotellin mukavuuksiin kuuluvat uima-allas, langaton verkko ja grillausmahdollisuus.

Travel Charme Kurhaus Sellin, Ostseebad Sellin, Saksa

Tämä Pohjois-Saksassa Itämeren rannikolla sijaitseva hotelli muistuttaa satulinnaa. Hotellissa on Puria-kylpylä, jossa voi hemmotella itseään muun muassa hieronnalla tai jalkakylvyllä. Ostseebad Sellin on ihanan idyllinen alue, ja sen meri-ilmasto ja rannat saavat ajatukset lepäämään. Kannattaa vierailla myös alueen pienissä kylissä ja kierrellä luonnossa.

The Village Cave Hotel, Göreme, Turkki

“Vanhassa vara parempi” kuuluu vanha sananlasku, joka pitää hyvin paikkansa tämän ihmeellisen hotellin kohdalla. Hotelli on rakennettu Çavu´in kylän luoliin ja sen autenttinen ympäristö tarjoaa mitä parhaimman paikan rentoutua lähellä luonnon rauhaa ja kaukana kaupunkien vilskeestä. Itse hotelli on yli 100 vuotta vanha ja asuintilojen kaivaminen kiven sisään on alueella perinteinen tapa.

Conrad Maldives Rangali Island, Rangali Island, Malediivit

Tämä Malediiveilla sijaitseva luksushotelli tarjoaa loistavat mahdollisuudet hemmotteluun ja rentoutumiseen. Rangali Island -saarelle täytyy lentää Malediivien pääkaupungista Malesta, joten olet lomallasi varmasti eristyksissä muusta maailmasta. Upea paratiisimainen luonto häkellyttää kokeneemmankin matkailijan. Intian valtameri tarjoaa hyvät mahdollisuudet harrastaa monenlaista vesiurheilua kuten kalastusta tai snorklausta. Tosin tämä hotelli vaatii matkaajalta suurempaa budjettia.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.