Kuva: Istockphoto
Matkamessut

Matka 2018 lähestyy – tässä messujen viisi kiinnostavinta kohdetta!

Matkamessuilla 19.–21.1.2018 esittäytyy yli 80 maata kaikista maanosista ja lähes 900 lentoyhtiötä, matkatoimistoa tai matkapalveluiden tarjoajaa. Hae messuilta parhaat kohdevinkit ja tarjoukset niin aktiivi- kuin löhöilylomallekin. Varaa messuilla reissu esimerkiksi Balille, Chileen tai Koreaan!

ILMOITUS

1. Bali

Indonesian paratiisisaari Bali on rantalomailijan ja surffaajan unelma. Bali tarjoaa hemmottelua ja lämpöä ympäri vuoden. Messuilla voit tutustua Indonesian matkoja tarjoaviin matkatoimistoihin ja maan virallisiin edustajiin. Rantapallon lavalla Mutkia matkassa -blogin kirjoittaja Emma Roinila kertoo vinkkejä rentoon lomaan Balin upeissa maisemissa, ja Inspiraatiolavalla voit nähdä päivittäin balilaista tanssia.

Matkamessut
Kuva: Istockphoto
Indonesian saarikohde Bali on todellinen rantalomailijan ja surffaajan paratiisi.

2. Etelä-Korea

Nouseva kaupunkilomakohde, Aasian New Yorkiksi tituleerattu Soul tarjoaa korealaista kulttuuria niin historiallisten rakennusten kuin suurkaupungin vilinänkin kautta. Taidetta, ruokakulttuureja ja historiaa rakastava viihtyy kaupungissa varmasti. Kysy Etelä-Korean edustajilta parhaat vinkit matkailuun Koreassa jokaisena vuodenaikana!

3. Chile

Chile on monipuolinen matkailukohde, johon mahtuu pituutensa ansiosta maantieteellisesti niin Andien vuoristo, Patagonian jäätiköt, Tyynenmeren rannikko kuin maailman kuivin paikka Atacaman autiomaakin. Myös Tyynellämerellä eristyksissä oleva, Moai-patsaistaan tunnettu Pääsiäissaari kuuluu Chilelle. Luontonsa lisäksi Chile on tunnettu viineistään. Messuilla Chilen osastolla voitkin tutustua matkakohteiden lisäksi maan viineihin.

Matkamessut
Kuva: Istockphoto
Monipuolisessa Chilessä voi nähdä niin upeita jäätiköitä kuin Andien vuoristonkin.

4. Tunisia

Pohjois-Afrikassa sijaitseva Tunisia tarjoaa sekoituksen itämaista, afrikkalaista ja eurooppalaista kulttuuria. Koe vilkkaat basaarit, pitkät hiekkarannat, Saharan autiomaa tai lukuisat golfkentät. Elokuvafriikit voivat vierailla esimerkiksi Star Wars -elokuvista tutuissa paikoissa. Lisää matkavinkkejä niin seikkailu- kuin rantalomaankin saat maan virallisilta edustajilta messuilta.

Matkamessut
Kuva: Istockphoto
Tunisia sopii kohteeksi ranta- tai seikkailulomalle.

5. Suomen saaristo

Älä unohda matkamessuilla Suomen kohteita! Tekisitkö tänä vuonna matkan esimerkiksi Lappiin, Ahvenanmaalle tai Turun saaristoon? Messuilla esittäytyvät kaupunki- ja luontokohteet ympäri Suomen. Suomen saaristo on näyttävästi esillä messuosastolla, joka tarjoaa vinkkien lisäksi runsaasti ohjelmaa aikuisille ja lapsille. Tutustuisitko tänä kesänä Saariston rengastiehen, Örön linnakesaareen tai Seilin saareen?

Lähde: Messukeskus
Kuvat: Istockphoto

ILMOITUS

Päivitetty: 10.1.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia