Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Mallia julkkiksista häämatkakohteen valinnassa

artikkelin kuva
Uutiset
Oletko suunnittelemassa elämäsi romanttisinta lomaa? Häämatka on tärkeä perinne vastanaineille ja siihen ladataan paljon odotuksia. Hotels.com paljastaa missä julkkikset viettivät lemmenlomansa.
Teksti: minnam
Päivitetty: 07.05.2010
facebook   whatsapp

Heidi Klum ja Seal

Huippumalli Heidi Klum ja laulaja Seal tapasivat newyorkilaisen hotellin aulassa ja rakastuivat toisiinsa ensisilmäyksellä. Jouluaattona vuonna 2004 Seal kosi Heidiä Kalliovuorten maisemissa Kanadassa. Häät pidettiin seuraavan vuoden toukokuussa Meksikon Costa Careyesissa. Varsinaiselle häämatkalle pari matkusti Meksikon Manzanillon Gold Coast Resortiin. Molemmat kohteet ovat upeita paikkoja, joten häämatkan voi aloittaa Costa Careyesista ja jatkaa vielä Manzanilloon.

Hotellivinkki: El Careyes Beach Resort, Costa Careyes, Meksiko.
Tämä hotelli muistuttaa pientä Välimeren rannikon kylää. Huoneet ovat ylellisiä ja sviitti on kuin luotu häämatkalaisille, sen keskeltä löytyy jopa pieni poreamme. Hotellin yhteydessä on myös kylpylä, jossa voi hemmotella itseään tai kumppaniaan vaikka hieronnalla.

Nicole Kidman ja Keith Urban

Hollywoodin kuuluisimpiin näyttelijöihin kuuluva Nicole Kidman sanoi “tahdon” countrymusiikkitähti Keith Urbanille kesäkuussa 2006. Häät pidettiin Ceretti Memorial -kappelissa lähellä Sydneyä. Hääseremonian jälkeen pari lähti häämatkalle Bora Boralle. Heidän lomakohteensa Bora Bora Nui Resort on kristallinkirkkaiden vesien ympäröimä paratiisi. Kohteesta voi nähdä upean Otemanu-tulivuoren.

Hotellivinkki: Bora Bora Nui Resort, Bora Bora, Ranskan Polynesia.
Hotellin sviiteistä on upeat näkymät laguuneihin ja vedenalaista elämää voi seurata terassin lasilattian läpi. Sviittien huonekalut ovat ylellistä mahonkia ja kylpyhuoneet italialaista marmoria.

Eva Longoria ja Tony Parker

Näyttelijä Eva Longoria ja koripalloilija Tony Parker menivät naimisiin yhdessä maailman romanttisimmista kaupungeista, Pariisissa, vuonna 2007. Vihkimisen jälkeen pari piti vierailleen häävastaanoton linnassa, joka oli koristeltu yli 2000 ruusulla. Häämatkalle pari suunnisti eksoottisille Turks- ja Caicossaarille Karibialle. Pari yöpyi yksityisellä Parrot Cay -saarella. Saari on tunnettu upeista, lähes koskemattomista hiekkarannoistaan.

Hotellivinkki: The Meridian Club on Pine Cay, Pine Cay, Turks- ja Caicossaaret. Tämä hotelli sijaitsee Parrot Cayn läheisellä saarella Pine Cayssä, joka on myös yksityisessä omistuksessa. Hotellin Sand Dollar Guest Cottage -maja on kuin luotu häämatkalaisille, sillä se sijaitsee hieman erillään muista majoituspaikoista. Huoneen terassilta on näkymä merelle ja hiekkaranta alkaa aivan rappusilta.

Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick

Sinkkuelämää-sarjasta tuttu näyttelijä Sarah Jessica Parker ja hänen näyttelijämiehensä Matthew Broderick ovat olleet naimisissa jo vuodesta 1997 ja heillä on kolme lasta. New Yorkissa järjestetyn hääjuhlan jälkeen pariskunta matkasi Irlantiin, jossa Matthew oli viettänyt aikaa lapsuudessaan. Tuore aviopari vieraili Donegal Countyssa, joka on häikäsevän kaunista kukkulaista aluetta.

Hotellivinkki: Mount Errigal Hotel Conference & Leisure Centre, Letterkenny, Irlanti. Tämä ihana luksushotelli sijaitsee Irlannin upeissa maisemissa Donegal Countyssa. Hotellin voi varata myös hääpaikaksi. Hotellin ravintola Strawberry Garden tarjoaa tunnelmallisen miljöön romanttiselle illalliselle takkatulen loimussa, elävän pianomusiikin soidessa taustalla.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.