Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Maaseutumatkailun kesä on alkanut vilkkaasti

artikkelin kuva
Uutiset
Maaseudun matkailuyrityksiin odotetaan kesän aikana uusia asiakkaita.
Teksti: minnam
Päivitetty: 15.06.2010
facebook   whatsapp

Pohjois-Pohjanmaalla Kestilässä sijaitsevan Pihkalan Maalaiskartanon kevät oli erinomaisen vilkasta aikaa. Erilaiset ryhmät täyttivät viikot tasaisesti. Varsinkin luokkakokoukset ja sukujuhlat olivat jälleen suosittuja.

“Parhaina päivinä peräti kolme ryhmää nautti yhtäaikaisesti maalaiskartanomme herkuista ja ohjelmista”, kertoo matkailuyrittäjä Tarja Hietaharju. Myös ulkomaiset matkatoimistot ovat löytäneet Pihkalan. “Syksyn varauskanta näyttää hyvältä ja pikkujoulujen suunnittelu on jo alkanut”.

Kotimaisten matkailijoiden virta on voimistunut myös Leppäniemen Hirsihuviloilla Hämeen Hauholla. Tällä hetkellä kotimaisten matkailijoiden osuus on hivenen suurempi kuin ulkomaisten. Samanaikaisesti baltialaisten, puolalaisten sekä keskieurooppalaisten matkailijoiden määrät ovat kasvaneet viimeisen vuoden aikana.

“Vaikka heinä-elokuun majoituspaikkamme ovat lähes täynnä, varaustilanne elää koko ajan. Kannattaa siis aina tarkistaa, löytyisikö omalle lomaviikolle sopivaa huvilaa”, toteaa matkailuyrittäjä Jaakko Pouttu Leppäniemen Hirsihuviloista. Kirkasvetisen Iso-Roineen rannalla sijaitseva lomakohde tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet myös kalastusta harrastavalle, unohtamatta alueen laajoja sienestys- ja marjastusmetsiä.

Vielä onkin hyvää aikaa tehdä kesäsuunnitelmia ja suunnata kohti leiväntuoksuista maaseutua. Mikäpä sen mukavampaa, kuin matkansa aikana majoittua joka yö erilaisessa ja persoonallisessa paikassa!

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.