Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Maaliskuussa edullisesti lomalle lähelle – matkat kaupunkikohteisiin alk. 189 €

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Maaliskuulle saa vielä edullisesti lomia Euroopan kaupunkikohteisiin. Katso parhaat matkapoiminnat ja löydä sinulle sopivin kohde!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 03.03.2020
facebook   whatsapp

Ota maaliskuun suunnitelmiin kaupunkiloma

Jos et tällä hetkellä innostu etelän lomakohteista, vaihda rantaloma kaupunkireissuun. Maaliskuulle saa vielä kohtuuhintaan matkoja moniin lähellä sijaitseviin kaupunkikohteisiin. Esimerkiksi Riika, Vilna ja Kööpenhamina ovat hyviä kohdevaihtoehtoja vain lyhyen lentomatkan päässä.

Edullisin kaupunkikohteista on tällä hetkellä Riika, jonne pääsee alle 200 eurolla. Riian lisäksi tarjouskohteista myös Vilna ja Krakova tunnetaan kohtuullisesta hintatasosta, joten kaupungeissa voi myös syödä ja shoppailla pienemmällä budjetilla.

Katso alta maaliskuun parhaat kaupunkilomapoiminnat!

Riika

Kaunis Riika on kätevä kohde myös lyhyelle lomalle, sillä pienehkö kaupunki on helppo ottaa haltuun jo parissa päivässä. Riika tunnetaan erityisesti tunnelmallisesta vanhastakaupungista, kauniista arkkitehtuurista ja monipuolisesta ravintolatarjonnasta.

Praha

Praha on kiehtova kohde historian ja kulttuurin ystäville, sillä kaupungissa on monipuolisesti kiinnostavia nähtävyyksiä. Praha on todella suosittu matkailijoiden keskuudessa erityisesti vilkkaan kesäsesongin aikana, joten kevät on mainio aika matkustaa kaupunkiin.

Vilna

Vilna on vielä suomalaismatkailijoille vähemmän tunnettu kohde, vaikka se sijaitsee vain kahden tunnin lentomatkan päässä. Vilnassa on paljon kiinnostavaa nähtävää, hyviä ravintoloita ja vilkas yöelämä, ja kaiken kruunaa kaupungin edullinen hintataso.

Kööpenhamina

Rento Kööpenhamina sopii mainiosti kohteeksi niin pariskunnille kuin perheille. Kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet ja parhaat shoppailupaikat sijaitsevat kätevästi lähellä toisiaan, joten Kööpenhaminassa on helppo liikkua kävellen nauttien samalla kaupungin tunnelmasta.

ShutterstockMaaliskuun kaupunkilomat
Maaliskuussa voi löytää kohtuuhintaisia kaupunkilomia esimerkiksi Dubliniin.

Krakova

Krakova on kaunis kaupunkikohde täynnä kiinnostavaa historiaa. Kaupunki hurmaa kävijät erityisesti upealla arkkitehtuurilla, tunnelmallisilla jokimaisemilla sekä hyvällä ruoalla.

Dublin

Viihtyisä Dublin tarjoaa mainiot puitteet rentoon lomaan. Dublinin-lomalla voi esimerkiksi kierrellä nähtävyyksiä, tehdä retkiä lähiseuduille, shoppailla ja nauttia tuopin Guinness-olutta.

Katso lisää matkoja Rantapallon äkkilähtöhausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.