Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Löytävätkö turistit Suomeen tämän keinon avulla? Vaihtomatkustajille luvataan helppo pysähdys

Finnair artikkelin kuva
Uutiset
Stopover-pysähdyksestä Suomessa halutaan tehdä lentomatkustajille entistä helpompi.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 06.04.2016
facebook   whatsapp

Vaihtomatkustajia houkutellaan pysähtymään Suomessa

Finnairin Aasian ja Euroopan välillä matkustavat asiakkaat voivat nyt suunnitella matkaansa Suomessa tehtävän stopover-pysähdyksen.

Stopover-lennot voi varata uudella verkkosivustolla, josta löytyy myös tietoa Suomesta sekä mahdollisista aktiviteeteista vierailun aikana. StopOver Finland on Visit Finlandin vetämä hanke, joka toteutetaan yhteistyössä matkatoimisto Primera Holidaysin kanssa.

Stopover-matkapakettien kesto on viidestä tunnista viiteen päivään. Esimerkiksi Helsingissä matkustajia houkutellaan tutustumaan kaupungin merelliseen tunnelmaa, kahviloihin ja ravintoloihin sekä Design District -kortteleihin.

Luontoaktiviteeteista matkailijoille on tarjolla muun muassa saaristoristeilyjä tai kansallispuistovierailuja. Vierailijat voivat myös esimerkiksi lentää Lappiin. Stopover-matkapaketit ovat saatavilla Primera Holidaysin verkkosivuilla.

– Stopover-paketit tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden pysähtyä ja vetää henkeä lentojen välillä ja tutustua samalla Suomeen. Hanke sopii erinomaisesti yhteen Finnairin laajenevan verkoston ja erityisesti aasialaismatkustajien Suomea kohtaan osoittaman kasvavan kiinnostuksen kanssa. Stopover-paketit sopivat hyvin myös kaikkialta muualta Finnairin verkostosta tuleville matkustajille, kertoo Finnairin matkatuotteista vastaava Anssi Partanen.

Hanketta tehdään tunnetuksi muun muassa kansainvälisten median edustajien kautta sekä Aasiassa järjestettävissä tilaisuuksissa.

StopOver Finland -hanke on yksi Team Finlandin kasvuohjelmista, jota rahoittaa työ- ja elinkeinoministeriö. Ohjelmaa johtaa Visit Finland yhdessä kumppaneidensa kuten Finnairin ja Suomen matkailualan kanssa.

Lisätietoja hankkeesta löytyy täältä.

Lähde ja kuva: Finnair

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.