Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Löydä edullinen äkkilähtö Thaimaahan tai Vietnamiin – katso viikon parhaat matkapoiminnat

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Jos olet haaveillut kaukolomasta, nyt kannattaa tutustua tämän viikon äkkilähtötarjouksiin! Esimerkiksi Thaimaahan löytyy äkkilähtöjä kohtuuhintaan.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 24.02.2020
facebook   whatsapp

Edullisia äkkilähtöjä kaukokohteisiin

Tällä viikolla on Etelä-Suomeenkin luvattu talvisempaa keliä. Jos pakkasten sijaan viettäisit viikon mieluummin lämpimässä säässä ja auringonpaisteessa, äkkilähdöllä pääset nopeasti vaihtamaan maisemaa.

Thaimaahan ja Vietnamiin saa tälle viikolle äkkilähtöjä tavallista edullisempaan hintaan. Thaimaahan voi päästä alle 600 eurolla ja Vietnamiin alle 700 euron budjetilla. Jos etsit halvinta vaihtoehtoa päästä lomalle lämpimään, on viikon edullisin äkkilähtökohde Hurghada.

Katso alta viikon parhaat äkkilähtöpoiminnat!

Hurghada

Hurghada on helppo kohde rantalomalle, sillä kohteesta löytyy kaikki mitä lomailija tarvitsee. Kauniit rannat, aurinkoinen sää ja kattavat palvelut kuuluvat Hurghadan parhaisiin puoliin.

Bangkok

Thaimaan pääkaupunki Bangkok on vilkas suurkaupunki, jossa voi kierrellä nähtävyyksiä, tehdä ostoksia ja herkutella paikallisella ruoalla. Kaupungista voi helposti tehdä päiväretkiä kiinnostaviin kohteisiin tai nauttia rennoista lomapäivistä uima-altaalla.

Krabi

Krabi on yksi Thaimaan kestosuosikeista, jonka valtteja ovat erityisesti kauniit rannat ja hyvä sää. Krabi on myös mainio tukikohta saarihyppelylle.

Shutterstock
Vietnamiin saa tällä viikolla äkkilähtöjä tavallista edullisemmin.

Vietnam

Vietnam on erinomainen vaihtoehto monipuolista lomakohdetta etsivälle, sillä maassa onnistuu niin rantapäivät kuin suurkaupungeissa seikkailu. Suomalaismatkailijoille Vietnam on myös ilahduttavan edullinen.

Phuket

Phuket on toinen Thaimaan suursuosikeista. Esimerkiksi kauniit rannat, upea luonto ja monipuoliset palvelut matkailijoille selittävät kohteen suosiota.

>> Katso lisää äkkilähtöjä Rantapallon äkkilähtöhausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.