hero taustakuva

Lintudrinkkejä ja luksushuoneita – bloggaajien afterwork-ilta Helsingin St. George -hotellissa

Inka Khanji artikkelin kuva
Uutiset
Helsinkiläinen luksushotelli St. George tarjosi Rantapallon bloggaajille rennon afterwork-illan.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 17.03.2020
facebook   whatsapp

Herkuttelua turkkilaisilla mauilla

Helsingin keskustassa sijaitseva luksushotelli St. George täyttyi keskiviikkona 11. maaliskuuta 2020 iloisesta puheensorinasta, kun Rantapallon bloggaajat kokoontuivat rennoille afterworkeille.

Ilta alkoi St. Georgen markkinointipäällikkö Heta Kärjen tervetulotoivouksilla ravintola Andreassa, missä myös ravintolan kokki Mehmet Gürs kertoi Andrean taustasta ja anatolialaiseen ja pohjoismaiseen fuusioruokaan erikoistuneen ravintolan ideologiasta.

Inka KhanjiRantapallon bloggaajailta
Andrean kokki Mehmet Gürs kertoi illan aluksi ravintolan ideologiasta.
Inka KhanjiRantapallon bloggaajailta
Värikkäät herkut toivat rutkasti sometettavaa.
Inka KhanjiRantapallon bloggaajailta
Pöytä notkui anatolialais-pohjoismaisia herkkuja.

Samalla pöytään katettiin jaettavia meze-annoksia: muun muassa iskender-kebabia, muhammara-tahnaa sekä St. Georgen leipomon tunnettua hapanjuurileipää. Samalla bloggaajat pääsivät maistelemaan turkkilaisia viinejä.

Huonekierros ympäri hotellia

Toukokuussa 2018 Helsinkiin avattu St. George tarjoaa kaikkiaan 11 erilaista huonetyyppiä, joiden joukossa on neljänlaisia sviittejä. Huoneet ovat valoisia ja ne on sisustettu harmonisilla sävyillä sekä harkituilla yksityiskohdilla, jotka luovat rauhoittavan kokonaisuuden.

Hotellirakennuksen historiassa riittää eri vaiheita, ja aikoinaan rakennus on toiminut muun muassa painotalona. Tästä syystä kirjat ovat merkittävä sisustuselementti huoneissa, joista vieraat löytävätkin lukemista vierailunsa aikana.

Inka KhanjiRantapallon bloggaajailta
Sänkyjen hauskat tyynyt henkivät persoonallista tunnelmaa.
Inka KhanjiRantapallon bloggaajailta
St Georgen nimikkosviitti on hotellin näyttävimpiä huoneita.
Inka khanjiRantapallon bloggaajailta
Kotimainen design näkyy kylpyhuoneissa.
Inka KhanjiRantapallon bloggaajailta
Huoneissa on harmoninen värimaailma ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat.
Inka KhanjiRantapallon bloggaajailta
Companion Twin -huoneissa on kaksi 140-senttistä sänkyä.

Illan aikana bloggaajat pääsivät vierailulle kaikkiaan neljään huoneeseen, ja eniten ihastusta herätti hotellin nimikkosviitti St. George Suite. 94-neliöinen sviitti sisältää näyttävän ruokailu- ja olohuoneen sekä rauhallisen makuuhuoneen, pienen pukeutumistilan sekä suuren kylpyhuoneen. Huoneen voi yhdistää myös naapurihuoneeseen, jossa esimerkiksi sviitissä majoittuvien asiakkaiden henkivartijat majoittuvat kätevästi.

Drinkit St. Georgen Wintergardenissa

Afterwork-iltaan kuuluivat oleellisena osana myös näyttävät cocktailit, jotka nautittiin St. Gerogen tunnelmallisessa Wintergardenissa. Hotellin vastaanottokerroksessa sijaitseva baari on tunnettu Suomen parhaana palkitun kymmenen juoman signature cocktail -drinkkivalikoimasta.

Inka KhanjiRantapallon bloggaajailta
Näyttävä, kuuden metrin suuruinen Learning to fly -teos hallitsee Wintergardenin tunnelmaa.
Inka KhanjiRantapallon bloggaajailta
Wintergardenin yksityiset kabinetit tarjosivat hyvät puitteet noin 20-henkiselle seurueelle.
Krista AhonenRantapallon bloggaajailta
Helsingissä järjestettävään tapahtumaan osallistui pääasiassa helsinkiläisiä bloggaajia, mutta mukana oli myös yksi Tampereen edustaja.
Inka KhanjiRantapallon bloggaajailta
Erikoisessa lasissa tarjoiltava lintudrinkki oli bloggaajien suosikki.
Krista AhonenRantapallon bloggaajailta
Afterwork oli mainio tapa viettää rentoa iltaa matkailuhenkisessä seurassa.
Krista AhonenRantapallon bloggaajailta
Tasty Travelissimo -blogin Martina Häkkinen ja Lähtöportti-blogia kirjoittava Mika Väistö nauttivat afterworkeista Wintergardenissa.
Krista AhonenRantapallon bloggaajailta
Himomatkustaja-blogin Heidi Santonen, Lähtöselvitetty-blogia kirjoittava Katja Jankeri ja Fiftyfifty-blogin Sonja Fogelholm herkuttelivat makeilla drinkeillä.

Juomat valmistetaan zero waste -periaatteella, eli juomien raaka-aineista pyritään käyttämään kaikki mahdollinen. Esimerkiksi sitrukset käytetään kuoria myöten ja hedelmien siemenetkin pyritään hyödyntämään.

Rantapallon bloggaajien suosikkidrinkeiksi valikoituivat näyttävässä lintulasissa tarjoiltava Bird is the world sekä pirteän keltaisesta väristä erottuva Lapponia gold. Perinteisten alkoholillisten drinkkien lisäksi tarjolla on myös alkoholittomia mocktaileja.

Rento afterwork-ilta päättyi Wintergardenin drinkkeihin. Kaikkiaan Rantapallon blogi-iltaan osallistui 19 bloggaajaa.

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Inka Khanji ja Krista Ahonen

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.