Lintudrinkkejä ja luksushuoneita – bloggaajien afterwork-ilta Helsingin St. George -hotellissa

Herkuttelua turkkilaisilla mauilla
Helsingin keskustassa sijaitseva luksushotelli St. George täyttyi keskiviikkona 11. maaliskuuta 2020 iloisesta puheensorinasta, kun Rantapallon bloggaajat kokoontuivat rennoille afterworkeille.
Ilta alkoi St. Georgen markkinointipäällikkö Heta Kärjen tervetulotoivouksilla ravintola Andreassa, missä myös ravintolan kokki Mehmet Gürs kertoi Andrean taustasta ja anatolialaiseen ja pohjoismaiseen fuusioruokaan erikoistuneen ravintolan ideologiasta.



Samalla pöytään katettiin jaettavia meze-annoksia: muun muassa iskender-kebabia, muhammara-tahnaa sekä St. Georgen leipomon tunnettua hapanjuurileipää. Samalla bloggaajat pääsivät maistelemaan turkkilaisia viinejä.
Huonekierros ympäri hotellia
Toukokuussa 2018 Helsinkiin avattu St. George tarjoaa kaikkiaan 11 erilaista huonetyyppiä, joiden joukossa on neljänlaisia sviittejä. Huoneet ovat valoisia ja ne on sisustettu harmonisilla sävyillä sekä harkituilla yksityiskohdilla, jotka luovat rauhoittavan kokonaisuuden.
Hotellirakennuksen historiassa riittää eri vaiheita, ja aikoinaan rakennus on toiminut muun muassa painotalona. Tästä syystä kirjat ovat merkittävä sisustuselementti huoneissa, joista vieraat löytävätkin lukemista vierailunsa aikana.





Illan aikana bloggaajat pääsivät vierailulle kaikkiaan neljään huoneeseen, ja eniten ihastusta herätti hotellin nimikkosviitti St. George Suite. 94-neliöinen sviitti sisältää näyttävän ruokailu- ja olohuoneen sekä rauhallisen makuuhuoneen, pienen pukeutumistilan sekä suuren kylpyhuoneen. Huoneen voi yhdistää myös naapurihuoneeseen, jossa esimerkiksi sviitissä majoittuvien asiakkaiden henkivartijat majoittuvat kätevästi.
Drinkit St. Georgen Wintergardenissa
Afterwork-iltaan kuuluivat oleellisena osana myös näyttävät cocktailit, jotka nautittiin St. Gerogen tunnelmallisessa Wintergardenissa. Hotellin vastaanottokerroksessa sijaitseva baari on tunnettu Suomen parhaana palkitun kymmenen juoman signature cocktail -drinkkivalikoimasta.







Juomat valmistetaan zero waste -periaatteella, eli juomien raaka-aineista pyritään käyttämään kaikki mahdollinen. Esimerkiksi sitrukset käytetään kuoria myöten ja hedelmien siemenetkin pyritään hyödyntämään.
Rantapallon bloggaajien suosikkidrinkeiksi valikoituivat näyttävässä lintulasissa tarjoiltava Bird is the world sekä pirteän keltaisesta väristä erottuva Lapponia gold. Perinteisten alkoholillisten drinkkien lisäksi tarjolla on myös alkoholittomia mocktaileja.
Rento afterwork-ilta päättyi Wintergardenin drinkkeihin. Kaikkiaan Rantapallon blogi-iltaan osallistui 19 bloggaajaa.
Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Inka Khanji ja Krista Ahonen
Aiheeseen liittyvät artikkelit
Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja







