Kuva: Shutterstock
Riika, Latvia

Liikaa vapaapäiviä ja liian vähän tekemistä? Lähde Eurooppaan kaupunkilomalle alkaen 214 euroa

Helatorstain pitkä vapaa on jo ovella! Tässä ovat halvimmat viikonloppumatkat niille, jotka saavat torstain lisäksi pari ylimääräistä vapaapäivää.

Kaupunkilomat alkaen 214 euroa

Kevät koittaa Euroopassa, ja mikä olisikaan parempi aika tutustua eurooppalaisiin kaupunkeihin kuin tuleva pitkä viikonloppu! Helatorstai tarjoaa hengähdystauon ennen matkaa, ja jos saa sekä perjantain että maanantain vapaaksi, ennättää moniin Euroopan kaupunkeihin edullisesti.

Viikonvaihteen halvimmat lomat saa Riikaan, Varsovaan ja Pietariin, mutta myös Oslo, Tukholma, Praha ja Berliini ovat hintojensa puolesta houkuttelevia kohteita. Halvimmat lomat saa 214 eurolla. Jos haluat lähteä matkalle Pietariin, muista, että tarvitset viisumin.

Jos mielessäsi on jokin tietty suosikkihotelli tai haluat hyödyntää Rantapallon hotellivinkit Berliiniin, Prahaan tai vaikkapa Tukholmaan, myös pelkät lennot saa edullisesti vielä tällä viikolla. Halvimmin pääsee lentämään Turusta Gdanskiin, mutta myös Tukholmaan, Kööpenhaminaan ja Riikaan pääsee edullisesti.

Tarkista hinnat ja lähde matkaan, sillä viikonloppu tulee aiemmin kuin arvaatkaan!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Kuva: ShutterstockGdansk, Puola
Puolan Gdansk on suosittu kaupunkilomakohde erityisesti edullisten hintojensa vuoksi, mutta halpuuden lisäksi monet matkailijat yllättyvät kaupungin kauneudesta.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 27.5.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia