hero taustakuva

Liian pienet bikinit? Tässä kohun aiheuttanut lentoyhtiön turvavideo – katso itse!

YouTube/ Air New Zealand artikkelin kuva
Uutiset
Tämä turvallisuusvideo sai matkustajat närkästymään - mitä mieltä olet?
Teksti: Anni Moilanen
Päivitetty: 11.07.2014
facebook   whatsapp

Turvavideolla vähäpukeisia malleja

Uusiseelantilainen lentoyhtiö Air New Zealand on tunnettu huomiota herättävistä turvavideoistaan, mutta monien mielestä Sports Illustrated -lehden 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tehty video ylitti rajan, kertoo Mashable-verkkosivusto.

Helmikuussa 2014 julkistetulla Safety in Paradise -nimisellä turvavideolla vähäpukeiset mallit esittelevät lentokoneen turvaohjeita. Videolla demonstroidaan muun muassa, miten lentokoneen istuimen turvavyö kiinnitetään ja millainen on oikeaoppinen hätälaskeutumisasento.

Useiden matkustajien mielestä lentoyhtiön lennoilla esitetty turvavideo oli sopimaton, sillä turvavideon tarkoitus on ohjeistaa matkustajia toimimaan oikein hätätapauksissa, ei esitellä bikiniasuisia malleja.

Lentoyhtiötä kritisoitiin muun muassa siitä, että matkustajat pakotettiin katsomaan video, jota pidettiin esimerkiksi lapsille sopimattomana. Videota vastaan tehtiin vetoomus, joka keräsi yli 11 000 allekirjoitusta.

Katso kohun aiheuttanut video!

Kuva ja video: YouTube/ Air New Zealand
Lähde: Mashable

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Aivan loistava ohjeistus, eka kertaa oikeasti kuuntelin mitä neidoilla oli sanottavana.. Taas joku ählämi tai femakko on vetänyt papuset nokkaan turhan takia.,


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.