hero taustakuva

Lentokone putosi suositussa reppureissukohteessa – kaikki matkustajat kuolivat

artikkelin kuva
Uutiset
Lao Airlinesin onnettomuus vaati 49 kuolonuhria.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 17.10.2013
facebook   whatsapp

Lao Airlinesin lentokone putosi

Kaakkois-Aasian Laosissa tapahtui eilen kuolettava lento-onnettomuus, kun Lao Airlinesin kone putosi huonoissa sääoloissa Mekong-joella. Onnettomuuskoneessa oli CNN:n mukaan 44 matkustajaa ja viisi miehistön jäsentä. Kaikki koneessa olleet menehtyivät turmassa.

Kone oli matkalla Laosin pääkaupungista Vientianesta maan eteläosassa sijaitsevaan Pakseen. Onnettomuuden syyksi epäillään niin kutsuttua tuulileikkausta, joka tarkoittaa tuulen voimakkuuden tai suunnan nopeaa muutosta.

Uhrit olivat Laosista, Ranskasta, Australiasta, Thaimaasta, Etelä-Koreasta, Vietnamista, Yhdysvalloista, Kanadasta, Kiinasta, Malesiasta ja Taiwanista.

Lentoyhtiö on julkaissut tiedotteen, jossa esitetään surunvalittelut uhrien omaisille. Yhtiö kertoo tutkivansa onnettomuuden syitä ja lupaa tiedottaa asiasta myöhemmin tämän päivän aikana.

Lao Airlines on Laosin kansallinen lentoyhtiö, joka liikennöi Laosin sisäisten lentojen lisäksi myös muualla Aasiassa. Laos on suosittu kohde myös suomalaisten reppureissaajien keskuudessa.

Lähde: CNN, Lao Airlines
Kuva: Flickr / sweet_redbird

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.