hero taustakuva

Lasten suosikki aloitti jo kesäkauden – Legoland Billund avattiin Tanskassa!

Legoland Billund artikkelin kuva
Uutiset
Tanskan Legolandin uusin vetonaula on maailman suurin legomalli Lego X-wing Starfighter.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 13.04.2015
facebook   whatsapp

Maailman suurin legomalli tuo Star Wars -henkeä Legolandiin

Uusi sesonki on käynnistynyt Tanskan Legolandissa. Kesäkauden 2015 yhtenä vetonaulana on maailman suurin legomalli eli yli 5,3 miljoonasta legopalikasta rakennettu Lego X-wing Starfighter. Tämä kolme metriä korkea, 13 metriä leveä ja 13 metriä pitkä nähtävyys tuo aidon Star Wars -tunnelman Pohjoismaiden suosituimmaksi arvioituun teemapuistoon.

Vuosi 2015 on julistettu kaikkialla maailmassa Star Wars -vuodeksi. Myös Legoland Billund viettää tätä juhlavuotta tuomalla vierailijoiden nähtäväksi ja koettavaksi maailman suurimman legomallin.

Täysimittaisen Luke Skywalkerin legendaarisen X-wing Starfighter -aluksen rakentamiseen käytettiin kymmenen miestyövuotta: 32 mallirakentajaa rakensi tätä nähtävyyttä kaikkiaan 17 336 tuntia.

– Tämän mallin julkistaminen on ollut poikkeuksellista ja olemme iloisia nähdessämme vieraidemme reaktiot tästä ihmeestä, kertoo Legoland Billundin toimitusjohtaja Christian Woller.

– Olemme antaneet mallintekijöille vapaat kädet ja lopputuloksena on todella aidon näköinen, mieliinpainuva legomalli, kuin suoraan Star Warsista. Tämä ainutlaatuinen malli on ihasteltavanamme koko kesäsesonkimme ajan, jatkaa Woller.

>> Tällainen on koko perheen Legoland – katso vinkit kesälomalle

Lähde ja kuva: Legoland Billund

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.