Hyppää sisältöön

Lähtisitkö matkatreffeille sokkona? Tarjolla ilmainen matka tuntemattoman sinkun kanssa!

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 27.11.2015
Matkailuhenkisiä sinkkuja yhteen saattava tempaus lähettää kolme paria etsimään lomaromanssia.

Löydä kumppani matkatreffeillä

Sen oikean löytäminen ei aina ole helppoa: kiireisen arjen keskellä rentoutuminen kotona television tai kirjan äärellä saattaa olla monelle houkuttelevampi vaihtoehto, kuin pimeän tihkusateen keskellä tuntemattoman kanssa treffaaminen. Finnmatkat etsii nyt matkailuhenkisiä sinkkuja, jotka ovat valmiita lähtemään matkalle tuntemattoman kanssa.

Finnmatkat, Suomi24 Treffit ja Matkamessut tarjoavat kolmelle parille mahdollisuuden lomaromanssiin lämpimässä kohteessa. Parit valitaan erikseen tätä tarkoitusta varten kehitetyillä algoritmeilla. Kaikkien hakijoiden joukosta etsitään toisilleen sopivimmat parit, jotka lähtevät reissuun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Olemme kehittäneet erillisen algoritmin, jonka avulla voimme löytää sinkuista toisilleen sopivimmat matkakumppanit. Suomi24 Treffit on ollut toiminnassa jo yli 15 vuotta ja kuukaudessa palvelun kautta yli 1 300 paria löytää toisensa. Kyllä sopivien matkakumppanien etsiminen meiltä onnistuu, vakuuttaa Suomi24 Treffien kuluttajaliiketoiminnasta vastaava Jenny Nybom.

– Treffiohjelmien, -palveluiden ja -sovellusten suosion myötä myös ihmisten kynnys lähteä sokkotreffeille on laskenut. Halusimme lähteä kokeilemaan uutta tapaa lähestyä treffejä ja lähettää toisilleen sopivimmat parit tutustumaan toisiinsa stressittömään ympäristöön. Jos yksikin pareista pysyy yhdessä, olemme onnistuneet, sanoo Online Sales Manager Anna Maria Mettin Finnmatkoilta.

Hakijoiden joukosta valitut parit tapaavat ensimmäistä kertaa Matkamessuilla 22–24.1.2016. Heti seuraavalla viikolla he pääsevät viikon mittaiselle Finnmatkojen lomalle. Matkan aikana parin tehtävänä on nauttia lomasta, tutustua toisiinsa sekä raportoida viikon pituisista lomatreffeistään sosiaalisessa mediassa.

>> Hae mukaan matkatreffeille Finnmatkojen verkkosivuilla!

Lähde: Finnmatkat
Kuva: Istockphoto

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tiesitkö tämän viattomalta tuntuvasta lemmenlukosta? Osassa näistä 8 sillasta lukon kiinnittäminen tietää sakkoja

Suomi, Helsinki

Romanttinen loma Helsingissä – 10 ihaninta kohdetta

Pariskunta rannalla

Hurmaa lomaromanssisi – näin tunnustat rakkautesi 20 eri kielellä

Pariskuntaristeilyt

Lähde romanttiselle risteilylle – nämä laivat sopivat parhaiten pariskunnille

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja