Kuva: Shutterstock
Oslo, Norja

Lähde viikonloppuna kaupunkilomalle – halvimmat matkat alkaen 201 €

Vietä tuleva viikonloppu kotimaan kevätsäiden sijaan ulkomailla nauttien auringosta, kiinnostavista nähtävyyksistä ja hyvästä ruoasta. Katso tästä viikonlopun parhaat tarjoukset kaupunkilomalle!

Vappupako alkaen 201 euroa

Etkö sinäkään jaksa enää odottaa lämpöä, aurinkoa ja kunnon kevättä? Unohda kotimaan hyytävät tuulet hetkeksi ja pakkaa kaupunkilaukkusi lyhyttä lomaa varten – kaupunkiloma ei ole koskaan ollut yhtä hyvä idea!

Tulevalle viikonlopulle on tarjolla runsaasti eri kaupunkikohteita edulliseen hintaan. Halvimmat lomat ovat Pietariin ja Tukholmaan, mihin pääsee reilulla 200 eurolla. Myös Osloon, Kööpenhaminaan ja Berliiniin on tarjolla melko edullisia kaupunkilomia.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat sekä halvimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Poimi tuleva matkakohde listalta ja tee päätös, jota et taatusti tule katumaan! Varaa matka nopeasti, jotta joku muu ei vie edullista matkaa nenäsi edestä.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu tiistaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Berliini, Saksa
Kuva: Shutterstock
Berliini on edullinen kaupunkikohde, missä alkaa myös olla jo mukavan lämmintä.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan vappuviikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu tiistaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 24.4.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia