hero taustakuva

Lähde keväällä kaupunkilomalle edullisesti – lennot Berliiniin alk. 41 € ja Wieniin alk. 58 €

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Nyt kannattaa suunnitella kaupunkiloma Euroopan ihaniin kohteisiin! Katso parhaat lentotarjoukset ja toimi nopeasti, niin voit saada lennot jopa reilusti alle sadalla eurolla.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 28.01.2020
facebook   whatsapp

Piristä kevättä kaupunkilomalla

Kevät on parasta aikaa kaupunkilomailuun, sillä säät ovat miellyttävät ja kohteet usein vähemmän ruuhkaisia kuin kesän vilkkaimman sesongin aikaan. Myös hinnat ovat monesti edullisemmat, joten esimerkiksi lentojen ja hotellin hinnassa voi tehdä säästöä. Näin rahaa jää enemmän käytettäväksi vaikkapa ruokaa, nähtävyyksiin ja ostoksiin.

Tällä hetkellä alle sadalla eurolla saa suorat meno-paluulennot keväälle esimerkiksi Berliiniin, Wieniin ja Krakovaan. Erityisesti Wienin-lomasta haaveilleiden matkailijoiden kannattaa napata nyt itselleen lennot edullisesti, sillä näin halvalla niitä ei ole aiemmin saanut. Myös kestosuosikkikohteisiin, kuten Lontooseen ja Pariisiin, voi nyt löytää lennot tavallista halvemmin hinnoin.

Muista että edulliset tarjoushinnat myydään usein nopeasti loppuun, joten varaus kannattaa tehdä mahdollisimman pian.

Katso alta kevään parhaat lentotarjoukset!

Berliini

Saksan pääkaupunki Berliini on mainio kohde lyhyellekin kaupunkilomalle. Kohde tunnetaan maailmankuulujen nähtävyyksien lisäksi esimerkiksi herkullisista ruokaelämyksistä sekä moniin muihin Euroopan pääkaupunkeihin verrattuna edullisesta hintatasosta.

Wien

Itävallan pääkaupunki Wien sopii kohteeksi erityisesti historian ja kulttuurin ystäville. Loman saa kulumaan nopeasti esimerkiksi vieraillen erinomaisissa museoissa, ihastellen kaupungin arkkitehtuuria, istuen kahviloissa sekä nauttien oopperasta.

Krakova

Kaunis Krakova tarjoaa matkailijoille kiinnostavia nähtävyyksiä ja upeaa arkkitehtuuria. Tämän lisäksi Etelä-Puolassa sijaitsevasta kaupungista löytyy myös mainio ostos- ja ravintolatarjonta.

Shutterstock
Keväälle saa lentoja alle 100 eurolla esimerkiksi Krakovaan.

Praha

Tšekin pääkaupunki Praha on kokonsa puolesta helppo kohde kaupunkilomalle, mutta kaupungista löytyy kuitenkin runsaasti nähtävää ja tekemistä. Kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat vanhakaupunki, Prahan linna sekä kaunis Kaarlensilta. Onnistuneen loman täydentävät kulttuurielämykset ja paikallinen ruoka.

Lontoo

Lontooseen on mahdoton kyllästyä, sillä kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin. Tunnettujen nähtävyyksien lisäksi Lontoossa kannattaa tutustua ainakin monipuoliseen ravintolatarjontaan, kiehtoviin kulttuurielämyksiin sekä erinomaisiin shoppailumahdollisuuksiin.

Budapest

Budapest on tunnelmallinen kaupunki, jonka kaupunkikuvaa hallitsee sen läpi virtaava Tonava. Kaupunki tunnetaan erityisesti arkkitehtuurista, kylpylöistä sekä vilkkaasta yöelämästä.

Pariisi

Ranskan pääkaupunki Pariisi tunnetaan erityisesti romanttisena lomakohteena. Kiehtovassa kaupungissa voi loman aikana vierailla kuuluisilla nähtävyyksillä, herkutella ranskalaisen keittiön antimilla sekä tehdä ostoksia esimerkiksi tavarataloissa ja pikkuputiikeissa.

>> Lisää lentoja voit etsiä Rantapallon lentohausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.