Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Lähde karkuun myrskysäitä ja viileitä talvipäiviä – tämän viikon äkkilähdöt rantakohteisiin alk. 330 €

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Sateinen ja myrskyinen sää saa haaveilemaan lomasta ihanassa auringonpaisteessa. Jos kaipaat helpotusta akuuttiin matkakuumeeseen, tutustu viikon parhaisiin äkkilähtöpoimintoihin!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 17.02.2020
facebook   whatsapp

Hemmottele itseäsi aurinkolomalla

Pimeät talvipäivät ja viileät kelit saavat harvan hihkumaan riemusta. Jos lomapäiviä ja matkabudjettia on kasassa riittävästi, miksi et hemmottelisi itseäsi lomamatkalla? Jo viikko aurinkoa ja lämpöä piristää rutkasti ja tekee helpommaksi jaksaa läpi lopputalven.

Hiihtolomakaudesta johtuen superhalpoja matkatarjouksia on tällä hetkellä niukasti. Kuitenkin vielä tällekin viikolle voi löytää kohtuuhintaisen äkkilähdön esimerkiksi Kanarialle tai Thaimaahan. Pitkään ei kannata lähtöpäätöstä enää miettiä, sillä näillä säillä edullisimmille hinnoille riittää kyllä kysyntää!

Katso alta viikon parhaat äkkilähtöpoiminnat!

Teneriffa

Monipuolinen Teneriffa sopii mainiosti kohteeksi jokaiselle lomailijalle. Saarelta löytyy hyviä rantakohteita, upeaa luontoa ja mielenkiintoisia kaupunkeja, joten tekemistä on moneen makuun. Kohde on helppo vaihtoehto myös koko perheen lomalle.

Hurghada

Aurinkoinen Hurghada tarjoaa matkailijoille kauniita hiekkarantoja ja vauhdikkaita vesiurheilumahdollisuuksia. Näin helmikuussa Hurghadassa on miellyttävän lämmintä, mutta ei tukahduttavan kuumaa.

Gran Canaria

Auringonpaistetta ja lämpöä – Gran Canaria tunnetaan erityisesti hyvästä säästä, minkä vuoksi se on mainio valinta talviloman kohteeksi. Saarella on useita viihtyisiä rantakohteita, joissa on matkailijoille kaikki tarvittavat palvelut.

Shutterstock
Bangkokissa lämpimistä lomapäivistä voi rannan sijasta nauttia uima-altaalla.

Bangkok

Bangkok ei ole rantakohde, mutta suurkaupungissa pääsee silti nauttimaan ihanan lämpimistä säistä. Helteisiä lomapäiviä voi viettää vaikkapa hotellin uima-altaalla. Hyvän sään lisäksi Bangkok on kiinnostava kohde esimerkiksi nähtävyyksien ja ruoan vuoksi.

Rayong

Rauhallinen Rayong on vielä vähemmän tunnettu rantakohde Thaimaassa. Rayongin valtti on pitkä vaaleahiekkainen ranta, minkä lisäksi kohteesta voi tehdä myös päiväretkiä läheisille saarille ja luontokohteisiin.

>> Katso lisää matkoja Rantapallon äkkilähtöhausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.