Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Kylmiä kelejä pakoon aurinkolomalle – viikon parhaat äkkilähdöt rantakohteisiin alk. 318 €

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Tällä viikolla on myös etelään luvattu pakkasia, joten jos kylmä sää ei miellytä, nyt on hyvä aika suunnata etelään. Katso viikon parhaat äkkilähtöpoiminnat!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 03.02.2020
facebook   whatsapp

Äkkilähdöillä nopeasti lämpimään

Äkkilähdöistä voi saada pikaista helpotusta matkakuumeeseen, sillä matkan saattaa löytää jopa seuraavalle päivälle. Parhaimmillaan äkkilähdöllä pääsee myös normaalia edullisemmin reissuun, jolloin myös pienempi budjetti mahdollistaa ihanan loman lämpimässä.

Tällä viikolla edullisin äkkilähtökohde on Egyptin Hurghada, jonne saa matkoja hieman yli 300 eurolla. Jos olet haaveillut jo pidempään matkasta Aasiaan, nyt kannattaa napata äkkilähtö Vietnamiin, sillä maahan saa harvemmin lomia reilun 600 euron hintaan.

Muista että edullisimmilla äkkilähtöhinnoilla riittää kysyntää, joten varauksen kanssa on hyvä olla nopea.

Katso alta viikon parhaat äkkilähtöpoiminnat!

Hurghada

Hurghada hemmottelee lomailijoita lämpimällä säällä, ihanalla auringonpaisteella ja kauniilla rannoilla. Lomakohteen hotellit tarjoavat puitteet rentoon lomaan, joten Hurghada sopii erityisesti helppoa rantalomaa etsiville.

Teneriffa

Monipuolinen Teneriffa sopii niin rennosta rantalomasta kuin vauhdikkaasta luontoseikkailusta haaveilevalle, sillä saarelta löytyy niin hienoja rantoja kuin upeaa luontoa ja vaellusreittejä. Rantalomaan voi myös yhdistää vaikkapa päiväretken saaren pääkaupunkiin Santa Cruziin tai tunnelmalliseen La Lagunan kaupunkiin.

Hurghada on viikon edullisin äkkilähtökohde.

Gran Canaria

Gran Canarian aurinkoinen ja lämmin sää on tehnyt saaresta suositun lomakohteen. Sään puolesta Gran Canaria sopiikin erityisesti rantalomailijoille. Saaren lomakohteissa on hyvät palvelut, joten lomailu on rentoa ja vaivatonta.

Vietnam

Vietnamiin on helppo ihastua, sillä maa tarjoaa matkailijoille niin ihania rantoja, kauniita luontokohteita ja kiinnostavia kaupunkeja. Suomesta pakettimatkat suuntautuvat pääasiassa rantakohteisiin, mutta lomalla voi tehdä päiväretkiä itseä kiinnostaville paikoille.

Cha-am

Cha-am on mainio vaihtoehto rennolle rantalomalle Thaimaassa, sillä kohde on maan suosituimpia lomakohteita rauhallisempi. Cha-amista on myös helppo tehdä päiväretkiä ja samalla lomalla voi vierailla vaikkapa pääkaupunki Bangkokissa.

Katso lisää äkkilähtöjä Rantapallon äkkilähtöhausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.