Kuva: Shutterstock
Varsova, Puola

Kun yksi vapaapäivä ei ole tarpeeksi – näin jatkat vappuvapaata kaupunkilomalla Euroopassa alkaen 221 €

Eikö yksi vapaapäivä riitä mihinkään? Varaa kaupunkiloma pidennetylle viikonlopulle ja lähde kaupunkilomalle Eurooppaan alkaen 221 euroa.

Kaupunkilomat alkaen 221 €

Haaveiletko keväisestä kaupunkilomasta Euroopassa? Tulevan viikonvaihteen lomilla pääset matkaan alkaen 221 euroa!

Viikonlopun halvimmat lomat Puolan pääkaupunkiin Varsovaan. Vaikka Varsova on suomalaisille yksi lähimmistä Euroopan pääkaupungeista, se on monille yhä tuntematon matkakohde. Jos siis haluat matkustaa taatusti uuteen kaupunkikohteeseen, varaa viikonloppuloma Varsovassa!

Suomesta pääsee edullisesti myös naapurimaiden kaupunkeihin Pietariin ja Tukholmaan, kunhan muistaa, että Pietarin-lomalle tarvitaan viisumi. Myös Riikaan, Osloon ja Berliiniin pääsee edullisesti.

Varmaa auringonpaistetta kaipaavienkaan ei tarvitse lähteä kauas, sillä Espanjan aurinkoiseen Alicanteen saa lomia alkaen 317 euroa. Alicantessa lämpötilat ovat jo kesäisessä 20 asteessa, joten se on täydellinen paikka tunnelmoida tulevaa kesää etuajassa.

Jos haluaa etsiä matkan ajaksi majoituksen mieluummin itsenäisesti, hyvä vaihtoehto valmiille paketeille ovat pelkät edulliset lennot. Halvimmat lennot saa esimerkiksi Turusta Puolan Gdanskiin parhaimmillaan alle 100 eurolla.

Tarkista ajankohtaiset hinnat ja varaa lomasi nyt!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Kuva: ShutterstockGdansk, Puola
Erityisesti turkulaisten suosioon noussut Gdansk on kaupunki, jonne pääsee edullisilla lennoilla jokaiseen vuodenaikaan.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 29.4.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia