Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Kulttuurikuntoilijan Kesä-Suomi 2010

artikkelin kuva
Uutiset
Kesällä 2009 ensimmäistä kertaa nähty Kulttuurikuntoilijan Kesä-Suomi -kartta julkaistaan myös tänä vuonna!
Teksti: minnam
Päivitetty: 03.06.2010
facebook   whatsapp

Finland Festivalsin ja Kulttuurikunnon yhteistyössä tuottama kartta houkuttelee niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin matkailijat kesän mielenkiintoisen kulttuuritarjonnan pariin Ahvenanmaalta Kittilään. Kartta on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Taskukokoinen kartta lähestyy Suomen kesän tapahtumatarjontaa kymmenen leikkimielisen kierroksen näkökulmasta. Kartasta voi valita juuri itselle sopivan kierroksen tai räätälöidä reittien pohjalta oman festivaalikesänsä. Kaikkiaan kartassa on mukana 110 eri tapahtumaa.

Finland Festivalsin ja Kulttuurikunnon yhteistyön tavoitteena on Suomen kesän monipuolisten elämysmahdollisuuksien korostaminen, tuntemattomampien festivaalien esiin tuominen ja yleisön kannustus kulttuurin pariin myös kesällä osana lomanviettoa.

Kulttuurikuntoilijan Kesä-Suomi -kartan voi noutaa viikosta 21 alkaen kartassa mukana olevilta toimijoilta sekä valikoiduista matkailutoimistoista. Reiteistä löytyy jo nyt digitaalinen versio Kulttuurikunnon verkkosivuilla osoitteessa
http://kulttuurikunto.yle.fi/kesa-suomi.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.