Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Kotimaan matkailumessut virittivät kesään

artikkelin kuva
Uutiset
Kesänavausviikonloppu houkutteli viikonvaihteessa 16. - 18.4.2010 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 18 921 messuvierasta viihtymään Puutarha-messuilla, Kotimaan Matkailumessuilla ja Lastenfestareilla.
Teksti: minnam
Päivitetty: 19.04.2010
facebook   whatsapp

Kolmipäiväinen kolmen messutapahtuman kokonaisuus tarjosi koko perheelle runsaasti kesäisiä ideoita ja kotimaassa matkaamiseen. Kävijätutkimukset todistavat, että Kotimaan Matkailumessuilla ja Puutarha-messuilla viihdyttiin.

– Tyytyväisyysprosentti Kotimaan Matkailumessuilla oli huikeat 98, mikä osoittaa, että tapahtuma vastasi hienosti kävijöiden odotuksiin. Kaikesta päätellen näiden messujen yhdistelmä toimii ja palvelee hyvin vapaa-ajan sisältöä suunnittelevia sekä ideoita etsiviä, sanoo Tampereen Messut Oy:n myyntijohtaja Ville Keskinen.

Vuoden Kotimaan Matkailuyritykseksi valittiin Rymättylän Herrankukkaro Oy

Messuilla julkistettiin ensimmäistä kertaa jaettu Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -palkinnon saaja, joka on Rymättylän Herrankukkaro Oy. Perusteluina valinnalle olivat yrityksen rohkeus toteuttaa uusia, ennakkoluulottomia ratkaisuja ja ideoita, palveluhalukkuus, jatkuva kehittämistyö, ympäristöystävällisyys sekä sen käyttäminen myös kilpailukeinona. Palkinnon vastaanotti Rymättylän Herrankukkaro Oy:n toimitusjohtaja Pentti-Oskari Kangas.

Puutarha ja Kotimaan Matkailumessut järjestetään seuraavan kerran 13. – 15.4.2012.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.