Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Kevät on parasta aikaa kaupunkilomailuun – maaliskuun matkat alk. 155 €

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Maaliskuulle voi löytyy edullisia kaupunkilomia moniin Euroopan suosittuihin kaupunkikohteisiin. Katso kiinnostavimmat poiminnat matkatarjonnasta ja varaa loma vaikka heti!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 05.02.2020
facebook   whatsapp

Piristä kevättä kaupunkilomalla

Talven lomien jälkeen voi kesän matkojen odotus tuntua ikuisuudelta. Ei hätää, sillä kaupunkilomalla on helppo piristää kevättä! Parasta kaupunkilomissa on, että mielekkään loman voi usein toteuttaa rantalomia huomattavasti edullisemmin ja jos reissun ajoittaa osittain viikonlopun päälle, ei lomapäiviäkään kulu montaa.

Maaliskuu on mainio ajankohta toteuttaa kaupunkiloma Euroopassa, sillä matkoja saa suosittuihinkin kohteisiin kohtuuhintaan. Edullisin kohdevaihtoehto on Riika, jonne pääsee jopa alle 200 eurolla.

Edullisimmilla hinnoilla riittää usein ottajia, joten varaus kannattaa tehdä nopeasti heti kuin sopiva matka löytyy.

Katso alta maaliskuun parhaat kaupunkilomapoiminnat!

Riika

Latvian pääkaupunki Riika on helppo kaupunkilomakohde lyhyen lentomatkan päässä. Kaupungin nähtävyyksien kiertelyn lisäksi kannattaa jättää aikaa myös herkuttelulle ja shoppailulle, joihin on Riiassa mainiot puitteet.

Praha

Tunnelmallinen Praha ihastuttaa kauniilla jokimaisemilla ja historiallisilla nähtävyyksillä, jotka sijaitsevat lyhyiden etäisyyksien päässä toisistaan. Maaliskuu on erinomainen ja tavallista rauhallisempi aika suunnata Prahaan, sillä erityisesti kesäkuukausina kaupungin tunnetuimpilla nähtävyyksillä on ruuhkaa.

Krakova

Krakovassa riittää nähtävää historian ja arkkitehtuurin ystäville, mutta monipuolisessa kohteessa viihtyy helposti jokainen. Edullisesta hintatasosta kannattaa ottaa kaikki irti esimerkiksi herkuttelemalla paikallisella ruoalla ja tutustumalla kaupungin ostostarjontaan.

Amsterdam

Amsterdam hurmaa rennolla tunnelmalla ja kauniilla kanavamaisemilla. Kohteessa on runsaasti kiinnostavia nähtävyyksiä, kuten laaja tarjonta erilaisia museoita. Kaupunki tunnetaan myös vilkkaasta yöelämästä.

Maaliskuu on edullista aikaa kaupunkilomalle ja esimerkiksi suosikkikohde Amsterdamiin pääsee kohtuuhinnalla.

Pariisi

Romanttisessa Pariisissa lomaillessa kannattaa ainakin seikkailla kaupungin tunnelmallisilla kaduilla, herkutella ranskalaisen keittiön antimilla ja ottaa kaikki irti kaupungin kulttuuritarjonnasta. Monipuolisesta kaupungista löytyy aina uutta koettavaa, joten sinne voi palata yhä uudelleen.

Barcelona

Kiinnostavaa arkkitehtuuria, herkullista ruokaa ja erinomaiset shoppailumahdollisuudet – siinä vain muutama Barcelonan matkailuvalteista! Barcelonassa on maaliskuussa miellyttävä sää kaupunkilomailuun ja vähemmän ruuhkaista kuin kesällä.

Lissabon

Portugalin pääkaupunki Lissabon on täynnä kiinnostavia nähtävyyksiä ja kaunista arkkitehtuuria. Lissabon on mainio kohde myös hyvän ruoan ystäville, sillä kaupungissa on kattava ravintolatarjonta.

Lisää kaupunkilomia löydät Rantapallon äkkilähtöhausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.