Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Keski-Suomen hiihtolomaviikko lähestyy – katso viikon 9 parhaat matkapoiminnat

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Jos toivot vielä löytäväsi matkan hiihtolomalle, nyt on aika toimia! Katso parhaat matkahinnat viikolle 9.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 14.02.2020
facebook   whatsapp

Vielä pääsee hiihtolomalla reissuun

Keski-Suomen hiihtolomaviikkoon ei ole enää paljoa aikaa jäljellä, joten jos vielä haaveilet matkasta, nyt alkaa olla viimeinen tilaisuus löytää helpotusta matkakuumeeseen.

Hiihtoloma on vilkasta sesonkia, mikä näkyy tavallista korkeampina hintoina. Moniin suosittuihin kohteisiin saa yhä matkoja hiihtolomaviikolle, mutta lomaan joutuu käyttämään suuremman budjetin viime hetkillä varatessa.

Tällä hetkellä kohtuuhintaisia matkoja löytyy vielä esimerkiksi Teneriffalle ja Fuerteventuralle sekä Egyptin rantakohteisiin.

Katso parhaat poiminnat jäljellä olevasta matkatarjonnasta!

Rantalomat

Hurghada

Aurinkoisessa Hurghadassa on rennot puitteet rantalomaan. Kauniit hiekkarannat ja kirkas turkoosi merivesi hemmottelevat erityisesti rantaleijonia ja vesipetoja.

>> Matkat Hurghadaan alk. 495 € / 7 vrk

Gran Canaria

Gran Canarialla riittää lämpöä ja auringonpaistetta ympäri vuoden, joten mikä olisikaan parempi paikka lomailla kesken talvikauden. Mainioiden rantakohteiden lisäksi saarelta löytyy myös kaunista luontoa ja esimerkiksi hyvät ostosmahdollisuudet.

>> Matkat Gran Canarialle alk. 515 € / 8 vrk

Teneriffa

Teneriffa on monien suosikkisaari, sillä monipuolisessa kohteessa voi viettää aikaa rannalla auringosta nautiskellen, vierailla saaren pääkaupungissa tai pienissä kylissä tai lähteä retkeilemään luonnon keskelle. Parasta on, että tämän kaiken ehtii tehdä yhden loman aikana!

>> Matkat Teneriffalle alk. 539 € / 7 vrk

Shutterstock
Fuerteventuran rannoille löytyy vielä kohtuuhintaisia matkoja.

Fuerteventura

Haaveiletko lomasta paratiisirannoilla? Fuerteventura ei ole ihan kuin Malediivit, mutta saaren rannat ihastuttavat varmasti. Pitkiä hiekkarantoja huuhtoo kirkas merivesi ja saaren tuliolosuhteet ovat mainiot vesiurheilun harrastamiseen.

>> Matkat Fuerteventuralle alk. 550 € / 8 vrk

El Gouna

Egyptin El Gouna sijaitsee Punaisenmeren rannalla ja lomakohde tarjoaa matkailijalle kaikki tarvittavat palvelut. Kohde sopii erityisesti ranta- ja aktiivilomailijoille.

>> Matkat El Gounaan alk. 684 € / 7 vrk

Kaupunkilomat

Berliini

Saksan pääkaupunki Berliini on kiinnostava kohde, josta löytyy historiallisia nähtävyyksiä, herkullisia ravintoloita ja kiinnostavia ostospaikkoja. Hintatasokin on vielä kohtuullinen, joten lomalla pärjää myös pienemmällä budjetilla.

>> Matkat Berliiniin alk. 160 € / 3 vrk

Gdansk

Gdansk on suomalaislomailijoille helppo kohde, sillä kaupunki sijaitsee vain lyhyen lentomatkan päässä ja hintataso on todella edullinen. Kaupungin kiinnostavimpiin nähtävyyksiin kuuluvat vanhakaupunki ja satama-alue.

>> Matkat Gdanskiin alk. 264 € / 3 vrk

Shutterstock
Gdansk on edullinen ja helppo kaupunkilomakohde.

Praha

Historiallinen ja kaunis Praha on hurmannut monet lomailijat. Nähtävyyksistä kannattaa käydä katsomassa ainakin Prahan linna, Kaarlen silta ja vanhakaupunki, jonka jälkeen on ihana nauttia kaupungin monipuolisesta ravintolatarjonnasta.

>> Matkat Prahaan alk. 270 € / 3 vrk

Lontoo

Lontoo sopii kohteeksi aivan jokaiselle kaupunkilomailijalle, sillä kaupungista löytyy kaikkea. Kiinnostavat nähtävyydet, monipuoliset kulttuurimenot, valtava ravintolatarjonta ja viehättävät puistot – tässä on lueteltuna vain osa kaupungin tarjonnasta!

>> Matkat Lontooseen alk. 412 € / 3 vrk

Rooma

Kaunis arkkitehtuuri, kiehtova historia ja maistuva ruoka tekevät Roomasta erinomaisen kaupunkikohteen. Sää on myös huomattavasti Suomea miellyttävämpi talvi- ja kesäkuukausina.

>> Matkat Roomaan alk. 494 € / 4 vrk

Lisää matkoja löydät Rantapallon äkkilähtöhausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.