Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Kesävideo haastaa Suomi-kuvan lähettilääksi

artikkelin kuva
Uutiset
Suomi erottuu jatkossa matkailumaana maailmalla vilpittömällä aitoudella ja rosoisella kauneudella. Uusi indie-tyylinen matkavideo kuvaa Suomen kesää tavalla, jota ei ennen ole nähty.
Teksti: minnam
Päivitetty: 03.03.2010
facebook   whatsapp

Matkailun edistämiskeskus (MEK) jatkaa fiilisvideolla Suomen matkailumielikuvan uudistamista. Matkakertomuksen aisteja hivelevästä musiikista vastaa suomalainen indie-yhtye Sister Flo. Video on nähtävissä ja matkapuhelimeen ilmaiseksi ladattavissa (operaattorikohtainen datasiirtomaksu) uudistetussa Suomen matkailuportaalissa, osoitteessa www.VisitFinland.com

Uusi Suomi-filmi poikkeaa matkailumarkkinoinnin kiiltokuvamaisesta valtavirrasta. “Puhuttelemme fiilisvideolla erityisesti moderneja humanisteja (Risc Monitor -tutkimus), jotka ovat maailman metropolit jo kertaalleen nähneet”, kertoo Brand Manager Mervi Holmén MEKistä. “He ovat avoimia uusille elämyksille ja itsensä kehittämiselle. He arvostavat ennen kaikkea elämisen laatua ja vastuullisuutta ja tekevät päätökset omien periaatteidensa mukaan perhe ja läheiset huomioiden. Maailman matkailijoista tällaisia ihmisiä arvioidaan olevan noin 15 prosenttia (Risc Monitor -tutkimus).

Fiilisvideo on osa Suomen matkailumielikuvan kokonaisvaltaista uudistusta, jonka ytimen muodostavat matkailu-Suomen neljä ominaisuutta: luotettava (credible), myönteisesti vastakohtainen (contrasting), luova (creative) ja rento tai viileä (cool). Viime vuonna uudistettiin maaominaisuuksia heijasteleva Suomi-ilme. Nyt julkaistava video antaa Suomen kesälle fiiliksen ja konkreettisen sisällön.

Mobiilivideo haastaa suomalaiset Suomi-kuvan lähettiläiksi

Suomalaisen indie-musiikin yhtye Sister Flo luo videossa äänimaiseman Suomen kesään. “Indie (“independent”) sopii tyylisuuntana hyvin Suomelle”, sanoo Mervi Holmén MEKistä. “Haluamme olla vilpittömästi aitoja, elämänmakuisia ja valtavirrasta poikkeavia.”

Suomen kesän fiilisvideoon voi tutustua uudistetussa Suomen matkailuportaalissa, osoitteessa www.VisitFinland.com. Samalla sivustolla voi ryhtyä Suomi-kuvan lähettilääksi ja tilata ilmaiseksi (operaattorikohtainen datasiirtomaksu) lyhennetyn version fiilisvideosta omaan matkapuhelimeensa. Videon tilaaminen onnistuu myös lähettämällä tekstiviestin VIDEO numeroon 18232. “Seuraavan kerran kun joku kysyy sinulta ulkomailla kotimaasta, mikä sen parempaa, kun näyttää omalla matkapuhelimella rehellisen kaunista kuvaa Suomesta”, sanoo Holmén MEKistä.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.