Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Kesän helmet Kotimaan Matkailumessuilla

artikkelin kuva
Uutiset
Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 16.–18. huhtikuuta 2010 Kotimaan Matkailumessut ja Puutarha-messut. Viikonvaihteessa on luvassa myös Lastenfestarit.
Teksti: minnam
Päivitetty: 12.04.2010
facebook   whatsapp

Kotimaan Matkailumessut on moni-ilmeinen läpileikkaus maamme matkailumahdollisuuksista. Näytteilleasettajien osastoilla tutkailtavina ovat esimerkiksi maatila- ja perhemajoitus, kylpylät, hotellit, lomakylät, tapahtumat, kuntien ja kaupunkien matkailutarjonta, nähtävyydet, teatterit, huvipuistot, matkatoimistot ja matkanjärjestäjät, mökki-, auto- ja venevuokraamot sekä muut alan palvelut ja tuotteet.

Viihteellistä ohjelmaa on luvassa esimerkiksi ohjelmalavalla sekä KOMIA Seinäjoen kaupunkiseudun osastolla, kun parrasvaloissa ovat tangokuninkaalliset Amadeus ja Jenna Bågeberg.

Kotimaan Matkailumessujen avajaispäivänä jaetaan nyt ensimmäistä kertaa Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -palkinto. Perusteluina voivat olla esimerkiksi merkittävä matkailuteko, innovatiivinen yritystoiminta tai huomattava menestyminen ja tunnettuus alalla.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.