Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Kesälomalla pakettimatkalle kotimaan kohteisiin – Aurinkomatkat jatkaa matkoja Suomessa myös kesällä 2021

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Aurinkomatkat järjestää ensimmäistä kertaa kesäkauden pakettimatkoja kotimaan lomakohteisiin tulevana kesänä.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 23.03.2021
facebook   whatsapp

Koe pakettimatka kotimaassa kesällä 2021

Matkatoimisto Aurinkomatkat aikoo jatkaa kotimaan pakettimatkojen tarjoamista myös kesällä 2021. Aurinkomatkat aloitti matkojen järjestämisen kotimaan kohteisiin talvikaudella 2020–2021, jolloin matkavalikoima keskittyi erityisesti pohjoisen tuttuihin talvikohteisiin ja hiihtokeskuksiin.

Koronapandemian ja matkustusrajoitusten vuoksi pakettimatkat Etelä-Euroopan lomakohteisiin ovat tällä hetkellä keskeytyneet, joten Aurinkomatkat haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden tutustua Suomen kiinnostaviin kesäkohteisiin.

Aurinkomatkojen kotimaan kohteet kesäkaudella ovat Kuusamo, Levi, Ruka, Pallas, Ylläs, Saariselkä ja Rovaniemi, joista monet kuuluivat kohdevalikoimaan myös talvella. Kevään aikana Aurinkomatkat aikoo tuoda myyntiin myös pakettimatkat Ahvenanmaalle ja Tahkolle.

– Tavoitteenamme on ollut tehdä kotimaan tuotannostamme ympärivuotinen ja olemme iloisia, että saamme mukaan myös täysin uusia kohteita. Asiakaskyselyjemme perusteella asiakastyytyväisyys on ollut kotimaan matkoillamme ennätyksellisen korkealla tasolla. Haluamme nyt tarjota asiakkaillemme helpon ja vaivattoman tavan tutustua kesäisen Suomen kauniisiin matkakohteisiin, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Kotimaan kohteisiin tarjottavat matkapaketit ovat kestoltaan 2–4 päivää tai viikon. Aurinkomatkojen pakettimatkoihin sisältyvät aina Finnairin lennot Helsingistä, majoitus sekä ruumaan menevä matkatavara, joka saa painaa enintään 23 kiloa. Pakettiin voi halutessaan ostaa myös kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä. Aurinkomatkoilla on tällä hetkellä voimassa tavallista joustavammat muutos- ja peruutusehdot matkapaketteihin.

Lähde: Aurinkomatkat
Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.