Kuva: Istockphoto
Edulliset kaupunkilomat

Kaupunkilomalle alle 200 eurolla – katso viikonlopun halvimmat matkatarjoukset

Jäivätkö reissusuunnitelmat hiihtolomalle tekemättä? Ei hätää, sillä yhä voit löytää edullisen kaupunkiloman viikonlopulle!

Piristä talvilomaa reissulla

Haluaisitko vielä keksiä talvilomaviikolle jotain ikimuistoista tekemistä? Koko perheen kaupunkiloman voi yhä toteuttaa kohtuubudjetilla, sillä jopa alle 200 eurolla voi päästä viettämään vapaapäiviä Euroopan kaupunkikohteisiin.

Viikonlopun halvimmat matkakohteet ovat Berliini ja Pietari. Valittavana on kohtuuhintaan kuitenkin myös monia muita kiinnostavia kaupunkikohteita ja edullisiin vaihtoehtoihin kuuluvat esimerkiksi Varsova, Riika ja Praha, joihin saa matkan vain hieman yli 200 euron matkabudjetilla.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot kaupunkikohteisiin. Tutustu tarjouksiin, valitse juuri sinulle sopivin vaihtoehto ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun löydät edullisen matkan, kannattaa se varata nopeasti, etteivät hinnat ehdi nousta.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Edulliset kaupunkilomat
Kuva: Istockphoto
Vielä ehtii talvilomaviikolla edullisesti reissuun Euroopan kaupunkikohteisiin.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 20.2.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia