Kuva: Shutterstock
Kööpenhamina, Tanska

Katso halvimmat tarjoukset ja vaihda viikonloppuna maisemaa – kaupunkilomat alkaen 189 €

Rentouttava viikonloppuloma voi olla lähempänä kuin arvaatkaan. Katso halvimmat matkatarjoukset ja unohda syksyn kiireet!

Edullinen loma alle 190 eurolla

Unohda syksyn pimeys ja hae vaihtelua arkeen kaupunkilomalla! Viikonlopun mittainen loma Euroopan kaupunkikohteessa on omiaan lepuuttamaan kehoa ja mieltä arjen puurtamisen keskellä. Parin päivän viikonloppureissuun ei tarvita ylimääräisiä vapaapäiviä, joten pieni irtiotto on helppo toteuttaa vaikka tänä viikonloppuna.

Tämän viikon halvimmat kaupunkilomat vievät Tukholmaan, Riikaan, ja Berliiniin, mihin matkoja saa noin 200 eurolla. Jos budjetti yltää 260 euroon, saa sillä hinnalla jo viikonloppuloman Pietariin, Kööpenhaminaan, Osloon tai Alicanteen. Halpoja viikonloppulentoja on tarjolla muun muassa Tukholmaan, Gdanskiin, Kööpenhaminaan ja Berliiniin.

Katso alta tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomatarjoukset ja edullisimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Tutustu kaupunkivaihtoehtoihin, löydä itsellesi parhaiten sopiva loma ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Matka kannattaa varata mahdollisimman nopeasti, sillä joku muu voi napata halvemman hinnan nenäsi edestä.

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Praha
Kuva: Shutterstock
Prahan kaupunkimaisemat kutsuvat edullisesti.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 25.9.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia