Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Katso alkukevään parhaat tarjoukset Kanariansaarille – viikoksi lomalle jo 388 eurolla

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Kanariansaaret ovat helppo ja turvallinen matkakohde, missä voi nauttia lämmöstä myös talvikuukausina. Katso parhaat tarjoukset ja lähde matkalle vaikka jo tällä viikolla!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 16.02.2022
facebook   whatsapp

Viikon loma alle 400 eurolla

Espanjalle kuuluvat Kanariansaaret ovat klassikkolomakohde, jossa riittää lämpöä myös talvikuukausina. Seitsemästä pääsaaresta koostuvan saariryhmän suosituimmat kohteet ovat matkailijoiden ikisuosikit Gran Canaria ja Teneriffa, jotka tarjoavat rutkasti tekemistä riippumatta siitä, millaista lomaa toivot.

Gran Canaria tunnetaan esimerkiksi Maspalomasin näyttävistä hiekkadyyneistä, Las Palmasin tunnelmallisesta kaupungista sekä vaikuttavista luontokohteista. Kanariansaarten suurimman saaren Teneriffan maisemaa taas hallitsee Espanjan korkein huippu, 3 715 metriin kohoava tulivuori Teide. Teneriffan muita valttikortteja ovat kauniit rantakaupungit sekä pienet vuoristokylät.

Gran Canaria, Espanja
Maspalomasin hiekkadyynit ovat kuin toisesta maailmasta, vaikka ovatkin hyvin helposti saavutettavissa.

Kanarian-loman monipuolisuus voi tulla monille yllätyksenä, sillä vaikka saaret tarjoavatkin erinomaiset puitteet perinteiseen rantalomaan, sopivat saaret myös vauhdikkaan aktiiviloman tai kaupunkitunnelman täytteisen kulttuuriloman kohteeksi.

>> Lue myös: Mikä saari sopii sinulle? Näin valitset lomakohteen Kanariansaarilla

Viikon tai kahden mittainen loma Kanarialle

Jos suunnitelmissa siintää helppo loma aurinkovarmassa ja turvallisessa kohteessa, on Kanaria varma valinta. Lomasaarille on tarjolla mukavasti matkoja vielä alkukeväälle, ja reissuun pääsee myös lyhyellä varoitusajalla, parhaimmillaan jopa seuraavana päivänä.

Ennen matkaa myös suomalaisten matkailijoiden tulee huolehtia tarvittavat asiakirjat kuntoon loman onnistumisen takaamiseksi. Espanjaan suuntaavilta yli 12-vuotiailta suomalaisilta edellytetään terveyslomakkeen täyttämistä sekä Espanjan valtion myöntämää QR-koodia, jolla taataan matkustajien turvallisuus. QR-koodi tarkastetaan maahantulon yhteydessä.

ShutterstockFuerteventura, Espanja
Sotaventon ranta on Fuerteventuran kauneimpia luontokohteita.

QR-koodin saamiseksi matkailijalla tulee olla joko täysi rokotesarja, todistus menneen kuuden kuukauden sisällä sairastetusta koronasta tai todistus negatiivisesta testituloksesta.

Ajantasaiset tiedot QR-koodin vaatimuksista löytyvät Espanjan matkailun terveyssivuilta.

Parhaat matkatarjoukset Kanariansaarille

Kanarialle on tarjolla mukavasti matkoja 400–500 euron budjetilla. Siihen hintaan lomalle pääsee viikoksi kolmen tähden hotelliin. Lähtöjä on paitsi Helsingistä myös esimerkiksi Vaasasta ja Oulusta.

Tämän hetken Kanariansaarten lomatarjonta on kattava, ja matkoja on saatavilla moneen makuun: yhden tai kahden viikon lomia, hotelleja kahdesta viiteen tähteen ja saarivalikoimakin kattaa Teneriffan, Gran Canarian ja Fuerteventuran.

Matka kannattaa varata mahdollisimman nopeasti, sillä parhaimmat tarjoukset myydään nopeasti loppuun. Alla esitetyt hinnat ovat alkaen-hintoja, jotka voivat muuttua saatavuustilanteen mukaan.

Katso parhaat tarjoukset Kanariansaarille!

Gran Canaria alk. 388 €, 7 vrk, lähtö 23.3.2022 Helsingistä
Gran Canaria alk. 430 €, 8 vrk, lähtö 18.3.2022 Vaasasta
Gran Canaria alk. 535 €, 7 vrk, lähtö 23.2.2022 Oulusta

Teneriffa alk. 538 €, 6 vrk, lähtö 21.3.2022 Helsingistä
Fuerteventura alk. 545 €, 7 vrk, lähtö 6.3.2022 Helsingistä

>> Katso tarjoukset Rantapallon äkkilähtöpalvelusta ja varaa matka!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.