hero taustakuva

Karkaa lomalle etelän lämpöön – tämän viikon äkkilähdöt rantakohteisiin alk. 333 €

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Katso viikon parhaat äkkilähtöhinnat ja vaihda pimeät talvipäivät ihanaan auringonpaisteeseen ja hellivään lämpöön. Muista varata nopeasti, ettei joku muu ehdi ensin!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 27.01.2020
facebook   whatsapp

Aurinkolomalle alle 400 eurolla

Joko olet saanut tarpeeksesi talven pimeydestä ja kaipaat reilua annosta auringonpaistetta? Pieni irtiotto arjesta auttaa jaksamaan paremmin talven läpi, sillä lomalla voi esimerkiksi nauttia rennosta oleilusta rannalla tai uima-altaalla ja herkutella paikallisella ruoalla. Edulliset äkkilähdöt tarjoavat mahdollisuuden tehdä matkahaaveista totta pikaisellakin aikataululla.

Tällä viikolla pääsee vielä alle 400 euron budjetilla lomalle etelän rantakohteisiin. Edullisimpia vaihtoehtoja ovat Egyptin Hurghada ja Israelin Eilat, mutta myös suosikkisaari Teneriffalle voi napata loman alle 400 eurolla. Myös muille Kanariansaarille on mahdollista matkustaa kohtuuhintaan.

Katso alta viikon parhaat äkkilähtöpoiminnat!

Hurghada

Kauniita rantoja ja helppo lomailua – nämä ovat Hurghadan suurimmat matkailuvaltit. Sen lisäksi lomakohteessa on mainiot mahdollisuudet vesiurheilun harrastamiseen ja Punaisenmeren rannalla sijaitseva kaupunki onkin suosittu snorklaajien ja sukeltajien keskuudessa.

Eilat

Eilatissa aurinko paistaa lähes vuoden jokaisena päivänä, mikä tekee siitä erinomaisen kohteen kotimaan pimeää talvea pakeneville lomailijoille. Kaupungissa onnistuu rento rantalomailu, mutta mainion sijainnin vuoksi Eilatista on helppo tehdä retkiä niin luontokohteisiin kuin historiallisille nähtävyyksille.

Teneriffa

Haluaisitko lomallasi nauttia aurinkoisista päivistä uima-altaalla, reippailla hieman upean luonnon keskellä ja shoppailla vaatekaappiin päivitystä? Tässä tapauksessa kannattaa ottaa suunnaksi Teneriffa, sillä tuttu saarikohde on mainettaan huomattavasti monipuolisempi.

Gran Canaria

Gran Canarialla on lämmintä ja aurinkoista ympäri vuoden, joten kurjaa säätä ei lomasaarella tarvitse pelätä. Saarelta löytyy upeita rantakohteita, joiden vastapainoksi voi tehdä vierailun saaren tunnelmalliseen pääkaupunkiin Las Palmasiin.

Esimerkiksi Dubaihin pääsee tällä viikolla kohtuuhintaan.

Dubai

Vilkasta kaupunkielämää ja rentoa rantalomaa – Dubai on monipuolinen lomakohde, jonka ihmeellisiä nähtävyyksiä ja toinen toistaan suurempia ostoskeskuksia kierrellessä ei aika ehdi käydä pitkäksi. Kohde sopii erityisesti luksuslomasta haaveileville.

Fuerteventura

Teneriffaa ja Gran Canariaa rauhallisempi Fuerteventura on mainio kohde nauttia upeista rannoista, joita pidetään Kanarian parhaimpina. Saari sopii myös vesiurheilun harrastajille ja tuuliolosuhteidensa vuoksi se on hyvä surffauskohde.

Katso lisää äkkilähtöjä Rantapallon äkkilähtöhausta!

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.