hero taustakuva

Kanarialle alle 400 eurolla – katso tämän viikon parhaat äkkilähdöt lämpimään

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Nyt pääsee rantalomalle alle 400 eurolla. Katso viikon parhaat äkkilähtöpoiminnat ja ota suunnaksi etelän lämpö!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 02.12.2019
facebook   whatsapp

Lähde halvalla rantalomalle

Joulukuun alkaessa ajatus joulusta ja tulevista vapaista saa jaksamaan paremmin viileitä säitä ja pimeitä päiviä. Jos jouluvalot eivät kuitenkaan riitä piristämään pimeyttä, vaan kaipaat kunnon auringonpaisteeseen, pääsee tällä viikolla lomailemaan etelään huokein hinnoin. Mikset siis aloittaisi tällä kertaa joulukuuta rennosti aurinkolomalla!

Alla ovat koottuna tämän viikon parhaat äkkilähtötarjoukset kohteisiin, joissa pääset kotimaan kylmyyden sijaan nauttimaan varmasti auringonpaisteesta ja lämmöstä. Muista että halvimmat hinnat myydään usein nopeasti, joten varaamista ei kannata miettiä liian pitkään!

Katso parhaat kohteet ja hinnat alta!

Hurghada

Egyptin Hurghada on helppo lomakohde, jossa hurmaavat erityisesti kauniit rannat. Turkoosin meriveden ja valkoisen hiekan värittämissä maisemissa kelpaa lomailla, sillä myös joulukuussa päivälämpötilat kohoavat 25 asteeseen.

Fuerteventura

Fuerteventuralta löytyvät Kanarian parhaat rannat ja saari on myös vesiurheilua harrastavien suosiossa. Saarella on helppo nauttia lomasta auringonpaisteessa, sillä Fuerteventura on Gran Canariaa ja Teneriffaa rauhallisempi kohde.

Gran Canaria

Pakkasia voi paeta edullisesti myös Gran Canarialle, jossa loma sujuu rennosti rannalla tai aktiviteettien parissa. Saaren lomakohteissa on hyvät palvelut, ja esimerkiksi pääkaupunki Las Palmasista löytyy mainiot shoppailumahdollisuudet.

Kanariansaarille pääsee edullisesti tällä viikolla nauttimaan auringonpaisteesta.

Teneriffa

Teneriffa on Kanarian kestosuosikki, jonne matkailijoita houkuttelevat kauniit rannat, upea luonto ja rento lomatunnelma. Vaikka et olisikaan aiemmin ollut kiinnostunut Teneriffasta, ehkäpä nämä edulliset hinnat saavat sinut antamaan mahdollisuuden lomasaarelle, joka yllättää monipuolisuudellaan!

Cha-am

Thaimaassa lämpö ja auringonpaiste on takuuvarmaa, joten edulliset äkkilähdöt kannattaa hyödyntää keskellä talven pimeyttä! Cha-am on rauhallinen rantakohde, joka on myös paikallisten lomailijoiden suosima.

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

  1. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.