hero taustakuva

Joulukuussa rantalomalle Thaimaahan edullisesti – matkat lämpimään alkaen 565 euroa

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Joulukuulle saa edullisia matkoja moniin Thaimaan suosikkikohteisiin. Katso parhaat hinnat ja varaa omasi heti!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 03.12.2019
facebook   whatsapp

Varaa halpa loma Thaimaassa

Piristä pimeää joulukuuta rantalomalla! Thaimaan lomakohteissa riittää lämpöä ja auringonpaistetta, kun kotimaassa värjötellään pakkaslukemissa. Onneksi tällä hetkellä moniin Thaimaan suosikkikohteisiin saa lomamatkoja todella järkevään hintaan, joten pakkaskeleille voi heittää hyvästit myös pienemmällä budjetilla!

Edullisin kohteista on Krabi, jonne viikon matkan saa alle 600 eurolla. Matkapaketteihin sisältyy lennot ja majoitus. Thaimaassa on helppo löytää esimerkiksi halpoja ruokapaikkoja, joten matkabudjetin ei tarvitse olla valtaisa. Jos mielit napata edullisen loman Thaimaassa, tartu tarjouksiin pian, jotta joku muu ei ehdi tehdä varausta ensin!

Katso alta halvimmat matkat ja lennot Thaimaahan!

Krabi

Krabi tunnetaan esimerkiksi paratiisimaisemista ja upeista rannoista, joten mikä olisikaan parempi paikka viettää rantalomaa. Myös miellyttävä ilmasto ja hyvät palvelut tekevät Krabista mainion lomakohteen.

Phuket

Monipuolinen Phuket kuuluu Thaimaan suosituimpiin kohteisiin ja se on hyvä vaihtoehto esimerkiksi koko perheen yhteiselle lomalle. Rantapäiviin voi hakea vaihtelua muun muassa päiväretkillä vaikkapa upeille snorklauspaikoille.

Thaimaan kauniilla rannoilla pääsee joulukuussa nauttimaan lämpimästä säästä ja auringonpaisteesta.

Cha-am

Erityisesti paikallisten suosima Cha-am on monia Thaimaan suosikkikohteita rauhallisempi vaihtoehto. Siksi se sopiikin erityisesti rentoa rantalomaa kaipaaville matkailijoille.

Koh Lanta

Koh Lantan saarella voi lomaa viettää kauniilla rannoilla makoillen, viidakossa seikkaillen tai paikallisella ruoalla herkutellen. Monipuolisella saarella on helppo viihtyä myös lomailijoiden, jotka kaipaavat päiviinsä runsaasti tekemistä.

Bangkok

Thaimaan pääkaupunki Bangkok on kiehtova suurkaupunki, joka hurmaa matkailijan esimerkiksi kiinnostavilla nähtävyyksillä, herkullisella ruoalla ja hyvillä ostosmahdollisuuksilla. Kaupungissa voi lomailla niin pienellä budjetilla kuin nauttia ripauksesta luksusta.

Hua Hin

Hua Hin on tunnettu rantalomakohde, josta on helppo tehdä myös päiväretkiä ympäristön kiinnostaviin kohteisiin. Kohde sopii myös innokkaille golfaajille, sillä sieltä löytyy tasokkaita golfkenttiä.

>> Lue myös: Phuket vai Krabi – kumpi Thaimaan kärkikohteista sopii sinulle?

Koonnut: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.