Kuva: Dinner in the sky
Nauti illallista Helsingin yllä

Illallista 50 metrin korkeudessa – pysyykö haarukka kädessä?

Maailmanlaajuinen Dinner in the Sky nostaa ruokailijat Helsingin taivaalle.

Ruokaa ja musiikkihuveja

Yli 40 maassa kiertänyt Dinner in the Sky -tapahtuma saapuu Helsinkiin. Lasipalatsin aukiolla järjestettävän korkealentoisen illallisen osallistujat nostetaan 50 metrin korkeuteen nauttimaan sampanjaa, syömään lounasta tai illallistamaan. Tällä kertaa korkeuksiin nostetaan paitsi ruokailijat myös viihdyttäjät, sillä mukana on myös muusikoita.

Juhannusviikon illallisen musiikista vastaavat saksofonisti Johannes Salomaa, pianisti ja säveltäjä Mirka Kallio sekä laulaja ja lauluntekijä Kanerva. Keittiömestarit ja artistit nousevat taivaalle vieraiden kanssa.

Illallispöydän äärellä on tilaa yhteensä 22 vieraalle yhdellä kertaa, ja yläilmoihin on mahdollista mennä nauttimaan lounasta, illallista tai vaikkapa pelkästään sampanjaa. Osa kesäkuun illallisista on jo myyty loppuun, mutta järjestäjän mukaan Lasipalatsin juhannusaaton ja -päivän nostoissa on vielä tilaa.

Dinner In the Sky järjestetään Helsingissä Lasipalatsin aukiolla 17.-22. kesäkuuta, Tampereen Keskustorilla 29. heinäkuuta – 2. elokuuta ja Helsingin Rautatientorilla 5.-10. elokuuta.

Päivitetty: 18.6.2014

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 1,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia