Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Illallista 50 metrin korkeudessa – pysyykö haarukka kädessä?

Dinner in the sky artikkelin kuva
Uutiset
Maailmanlaajuinen Dinner in the Sky nostaa ruokailijat Helsingin taivaalle.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 18.06.2014
facebook   whatsapp

Ruokaa ja musiikkihuveja

Yli 40 maassa kiertänyt Dinner in the Sky -tapahtuma saapuu Helsinkiin. Lasipalatsin aukiolla järjestettävän korkealentoisen illallisen osallistujat nostetaan 50 metrin korkeuteen nauttimaan sampanjaa, syömään lounasta tai illallistamaan. Tällä kertaa korkeuksiin nostetaan paitsi ruokailijat myös viihdyttäjät, sillä mukana on myös muusikoita.

Juhannusviikon illallisen musiikista vastaavat saksofonisti Johannes Salomaa, pianisti ja säveltäjä Mirka Kallio sekä laulaja ja lauluntekijä Kanerva. Keittiömestarit ja artistit nousevat taivaalle vieraiden kanssa.

Illallispöydän äärellä on tilaa yhteensä 22 vieraalle yhdellä kertaa, ja yläilmoihin on mahdollista mennä nauttimaan lounasta, illallista tai vaikkapa pelkästään sampanjaa. Osa kesäkuun illallisista on jo myyty loppuun, mutta järjestäjän mukaan Lasipalatsin juhannusaaton ja -päivän nostoissa on vielä tilaa.

Dinner In the Sky järjestetään Helsingissä Lasipalatsin aukiolla 17.-22. kesäkuuta, Tampereen Keskustorilla 29. heinäkuuta – 2. elokuuta ja Helsingin Rautatientorilla 5.-10. elokuuta.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.