Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Hurjat 168 metriä täyttä vauhtia – Euroopan pisin vesiliukumäki avattiin Tanskaan

Lalandia artikkelin kuva
Uutiset
Tanskan Legolandin ympäristössä on paljon uutta katsottavaa ja koettavaa lomalaisille, sillä Vesipuisto Lalandiassa avattiin Euroopan pisin vesiliukumäki Wild River.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 13.06.2015
facebook   whatsapp

Uusi vesiliukumäki on Euroopan pisin

Tanskan Legolandin vieressä sijaitsevassa, ympäri vuoden avoinna olevassa Lalandiassa on avattu tämän kesän uutuus, Euroopan pisin vesiliukumäki Wild River. Se tarjoaa kävijöille 168 metriä hauskaa vesiliukua ja liukumäkikierroksia sekä sisällä että ulkona päättyen uuteen ulkoaltaaseen.

Myös suomalaisten matkailijoiden ja varsinkin lapsiperheiden suosima, vain kolmen kilometrin päässä Billundin lentokentältä sijaitseva Lalandia on Pohjoismaiden suurin trooppinen koko perheen vesipuisto, jossa on vesiliukumäkiä, kylpylöitä, erilaisia saunoja, lasten altaita ja aaltoaltaita.

Juuri avatun Wild Riverin lisäksi Lalandiassa on monia muita vesiliukumäkiä, kuten jättikokoinen Tornado-vesiliukumäki jossa liu’utaan kumiveneillä ylös ja alas jatkuvasti kiihtyvällä nopeudella, koko perheen Lazy River, lonkeroisissa putkissa liikkuva Octobus-vesiliukumäki tai nopean pudotuksen Singletube tai Doubletube. Perheen pienimmille vauhdin hurmaa tarjoavat 5–10 metriä pitkät vesiliukumäet.

Lalandian vesipuistossa on monia erityyppisiä ulkovesialtaita, kuten vesileikkipuisto Aquadome. Cave-altaassa on vedenalaisia penkkejä sekä pieniä luolastoja, kun taas rentouttava Stream-allas kiertää koko alueen läpi.

Vesipuiston lisäksi Lalandiassa voi keilata, pelata minigolfia tai käydä leikkipuistossa sekä kuntoilemassa urheiluhallissa ja kuntosalilla.

Lähde ja kuva: Lalandia

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.