Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Hotelliyön hinta New Yorkissa laski viime vuonna

artikkelin kuva
Uutiset
Aiemmin huippukallis New York on tippunut maailman viidenneksi kalleimmaksi kaupunkikohteeksi, paljastaa Hotels.comin tuore Hotel Price Index (HPI®).
Teksti: minnam
Päivitetty: 08.04.2010
facebook   whatsapp

Sekä kotimaiset että ulkomaiset matkailijat hyödynsivät mahtavia tarjouksia, kun hotellien hinnat laskivat. Liikematkustuksen väheneminen vuonna 2009 tarkoitti hyviä uutisia vapaa-ajan matkustajille, sillä hotellihuoneet vapautuivat ja halpenivat arkipäivinä.

Matkailijat huomasivat, että samalla rahasummalla saa enemmän vastinetta kuin ennen, ja luksushotellien varaukset lähtivät nousuun. Matkailijat valitsivat siis entistä hienompia hotelleja ja myös viipyivät pidempään ottaen täyden hyödyn parantuneesta ostovoimasta.

Hotelliyön keskimääräinen hinta New Yorkissa oli 149 euroa, kun se vuotta aikaisemmin oli huimat 191 euroa.

Vuonna 2009 New Yorkiin avattiin myös uusia hotelleja ja Manhattanin hotellihuoneiden määrä kasvoi vuodessa 4000:lla. Tämän ansiosta matkailijoilla oli entistä enemmän mahdollisuuksia löytää edullinen huone. Vuoden loppupuolella huonehinnat alkoivat elpyä, mikä ilahdutti varmasti hotelliyrittäjiä – joskaan ei ehkä matkailijoita.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.