Kuva:

Hotelli Korpilampi avasi ovensa uudistuneena

Korpilampi on historiallinen korpihotelli, josta pääsee Helsingin keskustaan puolessa tunnissa.

Espoossa sijaitseva Hotelli Korpilampi on pienen tauon jälkeen avannut taas ovensa. Uutena omistajana Korpilammen takana häärii ruotsalais-norjalainen hotellikiinteistöjätti Pandox, joka uskoo korpihotellin eksotiikkaan kaupungin kupeessa.

Palvelu ja luonto Korpilammen valtit

Uudistuneen Korpilammen hotellinjohtajana toimii alan konkari Kari Hiltunen. Vuosia uraa ulkomailla luoneen Hiltusen houkuttelivat Suomeen perhesiteet sekä uudet haasteet.

– Kilpailu on kovaa, mutta Korpilammen valtti on ystävällinen palvelu. Meitä ei hallitse ketju, vaan parasta mahdollista palvelua odottava asiakas.

Korpihotellissa vieraita viehättävät ympäröivä luonto sekä harrastusmahdollisuudet. Seudulla on useita golfkenttiä, ja ryhmäliikuntatuntien ja squashin lisäksi asiakkaat voivat lenkkeillä, kalastaa ja lumilautailla. Puhdasvetinen lampi on omiaan uinnille savusaunan jälkeen.

– Korpilammella viihtyvät niin liikematkustajat kuin perheetkin. Erityisesti ulkomaalaiset turistit ovat löytäneet hotellin, Hiltunen kertoo.

Kokouksia, viihdettä ja hemmotteluhoitoja

Korpilammelta löytyy 17 kokoustilaa sekä 350-paikkainen auditorio. Torstai-iltaisin hotellissa lauletaan karaokea, ja perjantaisissa tansseissa vieraita viihdyttävät Suomen eturivin artistit.

Oheisohjelmana hotellissa pääsee muun muassa zumba-tunnille, kuumakivihierontaan sekä lämpöhoitoon. Lokakuussa alkava Garra Rufa -kalapedikyyri on vielä varsin harvinainen Suomessa.

– Myös pariskunnat ja kaveriporukat voivat tulla yhdessä hemmotteluhoitoihin, hyvinvointipalveluista vastaava Terhi Vesanto vinkkaa.

Teksti: Maria Hietala
Kuva: Hotelli Korpilampi

Päivitetty: 5.9.2011

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (8 votes, average: 3,63 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia