Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Helsinkiin avataan syyskuussa uusi Scandic-hotelli – luvassa kaksikerroksisia sviittejä ja huoneita, joissa on oma terassi

Scandic artikkelin kuva
Uutiset
Scandic Helsinki Hub avautuu Vanhan Kirkkopuiston laidalle.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 15.03.2022
facebook   whatsapp

Uusi Hotelli Helsingin keskustaan syyskuussa 2022

Helsingin keskustaan avataan uusi Scandic-hotelli 1. syyskuuta 2022, kun Scandic Helsinki Hub avautuu Vanhan Kirkkopuiston laidalle. Historiallinen kirjapainorakennus muutetaan upouudeksi hotelliksi, joka tarjoaa kaikkiaan 352 huonetta, mukaan lukien 25 esteetöntä huonetta, ylimmän kerroksen kaksikerroksiset sviitit ja sisäpihan huoneet omalla terassilla.

Hotelliin katutasoon avataan italialainen ravintola ja baari, minkä lisäksi asiakkaat voivat nautiskella kesäiltoina sisäpihan terassilla. Hotelli tarjoaa myös kokoustiloja sekä rentoja tapaamis- ja coworking-tiloja.

Helsinki Hub tulee Scandicin mukaan olemaan aivan uudenlainen Scandic-hotelli, jossa satavuotias teollisuusrakennus yhdistyy moderniin ja tyylikkääseen sisustukseen sekä palveluihin, jotka vastaavat niin kotimaisen kuin kansainvälisenkin matkustajan tarpeita.

ScandicScandic Helsinki Hub
Scandic Helsinki Hub -hotellin suunnittelussa lähtökohtana ovat kestävän kehityksen periaatteet.

– Syyskuussa avattava hotellimme täydentää erinomaisesti Scandic Hotels Oy:n Helsingin hotellitarjontaa. Täällä viihtyvyys tarkoittaa yhteisöllisyyttä, inspiraatiota ja uusia ideoita, kertoo Scandicin kaupallinen johtaja Christian Borg.

Vanhan Kirkkopuiston laidalla sijaitsevassa rakennuksessa on toiminut muun muassa Tilgmannin kirjapaino 1920- ja 1930-luvuilla, ja nyt hotellin suunnittelussa onkin tuotu esille rakennuksen historiaa. Tämä tulee näkymään esimerkiksi värivalinnoissa, jotka sopivat muun muassa vastaanoton alkuperäiseen punagraniittilattiaan ja julkisivun punatiileen.

Lähde ja kuvat: Scandic

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.