Kuva: Shutterstock
Rooma, Italia

Halvimmat viikonloppumatkat vievät Roomaan – kaupunkilomat alkaen 168 €

Viikonlopun halvimmat kaupunkilomat vievät tällä viikolla Roomaan! Pidennetyksi viikonlopuksi Italian pääkaupunkiin pääsee 168 eurolla.

Alle 200 euron kaupunkilomat

Mitä jos lähtisit tällä viikolla halvalle kaupunkilomalle Eurooppaan? Edullisimmilla hinnoilla pääsee Roomaan, Riikaan, Berliiniin ja Alicanteen, joihin kaikkiin voi matkustaa kolmen yön lomalle alle 200 eurolla. Lomat alkavat perjantaina ja päättyvät maanantaina.

Poikkeuksellisesti edullisin kaupunkilomakohde on tällä viikolla Rooma, johon pääsee huippuhalpaan 168 euron hintaan. Lue vinkit, miten vietät onnistuneen lomapäivän Roomassa ja varaa matka Etelä-Eurooppaan jo tällä viikolla!

>> Katso myös Rooman kohdeopas ennen matkaa!

Jos haluat etsiä majoituksen itse, edullisia lentoja Eurooppaan voi saada jopa alle sadalla eurolla. Halvimmat lennot saa Turusta Puolan Gdanskiin halvimmillaan 72 eurolla, mutta myös Berliiniin pääsee viime hetken kaupunkilomalle hieman runsaalla 100 eurolla.

Tarkista ajankohtaiset hinnat ja varaa heti, sillä parhaat tarjoukset viedään nopeasti!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Kuva: ShutterstockGdansk, Puola
Gdansk on viihtyisä kaupunki kaikkina vuodenaikoina. Viikonloppulomailijan ehdoton vierailukohde on Gdanskin kuvankaunis vanhakaupunki.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 29.1.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia