Kuva: Shutterstock
Tukholma, Ruotsi

Nämä kaupungit ehdit nähdä viikonlopussa – arvaatko, mihin tuttuun kaupunkiin pääsee lomalle alle 200 eurolla?

Viikonvaihteen halvimmat kaupunkilomakohteet ovat Tukholma, Riika, Oslo, Varsova ja Berliini, joihin kaikkiin voi matkustaa alle 300 eurolla.

Tukholmaan alle 200 eurolla

Viikon halvin kaupunkilomaviisikko on sekoitus skandinaavisia pääkaupunkeja yhdistettynä keskieurooppalaiseen tunnelmaan. Viikonvaihteen halvin kaupunkilomakohde on Tukholma, jonne halvimmat lähdöt voi napata parhaimmillaan alle 200 eurolla. Myös viikonlopun lyhyet lomat Riikaan, Osloon, Varsovaan ja Berliiniin saa alle 300 eurolla.

Matkat sisältävät edestakaiset lennot Helsingistä ja majoituksen pitkäksi viikonlopuksi.

Onko mielessäsi jokin majoitus, ja haluat ostaa pelkät lennot? Halvimmat lennot saa aina edulliseen Gdanskiin 86 eurolla, mutta myös viime tingan lennot Osloon saa vielä alle 100 eurolla.

Tarkista ajankohtaiset hinnat ja varaa matka viikonlopuksi, sillä pääsiäisen pyhien jälkeen viikonloppu koittaa nopeammin kuin arvaatkaan!

>> Kaipaatko lisää inspiraatiota? Tässä ovat vuoden 2019 kiinnostavimmat kaupungit top 10 – koe klassikot ja jännittävimmät uutuuskohteet

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Kuva: ShutterstockOslo, Norja
Oslo kuuluu viikonlopun halvimpiin kaupunkilomakohteisiin, sillä sinne voi lentää alle 100 euron lennoilla. Varaa kuitenkin riittävä matkabudjetti perille, sillä Norjan hintataso on kalliimpi kuin Suomen!

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Suunnittelupaja Pikseli
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 23.4.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia