Viisi vinkkiä Floridaan

Finnair aloittaa suorat lennot Miamiin

Helsingistä pääsee ensi talvena suorin lennoin Floridan Miamiin.

Uusi talvireitti Floridaan

Finnair aloittaa ensi talvena suorat lennot Miamiin. Airbus A340 -koneella liikennöitävät lennot alkavat 16. joulukuuta 2014 kahdella viikkovuorolla, ja tammikuusta 2015 lähtien kohteeseen lennetään kolmesti viikossa. Lentoja liikennöidään 21. maaliskuuta 2015 saakka.

Yhtiön mukaan lento Miamiin kestää noin 11 tuntia ja paluulento Helsinkiin noin tunnin vähemmän.

– Alueella asuu myös paljon suomalaisia, ja suorat yhteydet ovat erinomainen lisä Oneworld-kumppaniemme tarjoamille yhteistyölennoille. Suora reittiavaus on oiva mahdollisuus esitellä Suomea ja Lappia talvimatkailukohteena yhdysvaltalaisille, sanoo Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo.

Helsingin ja Miamin välinen lento on osa Finnairin, American Airlinesin, British Airwaysin ja Iberian Atlantin-yhteistyötä. Asiakkaat voivat yhdistellä neljän lentoyhtiön lentoja esimerkiksi palaamalla halutessaan Helsinkin New Yorkin, Lontoon tai Madridin kautta. Miamista voi jatkaa helposti myös Karibian saarille.

Florida tunnetaan parhaiten ihanteellisesta ilmastostaan, hiekkarannoistaan ja massiivisista teemapuistoistaan. Osavaltiosta löytyy myös useita golfkenttiä ja kuuluisa Evergladesin kansallispuisto.

Lähde: Finnair

Päivitetty: 18.2.2014

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (15 votes, average: 4,27 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia