Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Finavia pyrkii lujittamaan asiakassuhteitaan

artikkelin kuva
Uutiset
Finavia tarjoaa lentoyhtiöille kannusteita matkustajamäärien lisäämiseksi vuosien 2010-2011 aikana. Finavia hyvittää vuonna 2010 lentoyhtiöille jokaisesta lisämatkustajasta 3 euroa ja 2 euroa vuonna 2011.
Teksti: minnam
Päivitetty: 11.03.2010
facebook   whatsapp

– Nämä ns. insentiivialennukset koskevat kaikkia reittilentoyhtiöitä oli kyseessä sitten kotimaanmatkustus tai kansainvälinen liikenne, sanoo Finavian markkinointijohtaja Kimmo Ruotsalainen.

Alennukset ovat voimassa jokaisella Finavian operoimalla lentoasemalla ja ovat Finavian tavoitteiden mukaisia työkaluja.

– Haluamme olla mukana tukemassa lentobisnestä yhdessä lentoyhtiöiden kanssa. Finavia pyrkii tarjoamaan kustannustehokkaan toimialaympäristön. Jo lähtökohtaisesti olemme Euroopan edullisimpia lentoasemia. Lentoliikenteellä on keskeinen merkitys Suomen ja sen talousalueiden kilpailukyvylle. Tämä seikka on keskeisintä ydintä strategiassamme. Lentoliikenteen palveluiden kautta Suomi on läsnä Euroopassa ja sen markkinassa myös globaalisti. Insentiivialennuksia koskevat yksityiskohdat ja ehdot löytyvät Finavian Internet-sivuilta osoitteessa www.finavia.fi/lentoyhtioille

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.