Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Espanja on nyt halpa! Jo 200 euroa riittää kevätlomaan

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Suositut Espanjan lomakohteet voi kokea nyt todella halvalla, sillä viikon lomalle pääsee nyt hyvin edullisesti.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 14.03.2022
facebook   whatsapp

Halvalla Barcelonaan tai Alicanteen

Suomalaismatkailijoiden rakastama Espanja on harvoin niin halpa kuin nyt. Siinä missä kaupunkilomista saa tavallisesti pulittaa pitkän pennin, pääsee matkaan nyt jo alle 200 eurolla. Hinta sisältää matkat Helsingistä ja majoituksen viikoksi, halvimmillaan kolmen tähden hotellissa, mikä on todella hyvä tarjous.

Tällä hetkellä edullisimpia Espanja-kohteita on kaksi: Barcelona ja Alicante. Molemmat kaupungit tarjoavat rutkasti tekemistä erilaisille matkailijoille.

Barcelonassa voi yhdistää ranta- ja kaupunkiloman, sillä kaunis Barcelonetan hiekkaranta sijaitsee kävelymatkan päässä tunnetuimmista matkakohteista ja kaupungin keskeisimmistä paikoista.

Välimeren rannalla sijaitsevasta kaupungista on myös helppo tehdä päiväretkiä niin vuoristoon kuin muihin rantakaupunkeihin, mutta Barcelonan monipuolinen nähtävyys-, kulttuuri- ja ravintolatarjonta takaa kyllä tekemistä viikon mittaiselle matkalle.

Barcelona, Espanja
Barcelonetan ranta sijaitsee suositun La Rambla -kävelykadun päässä.

Alicante toimii matkakohteena Barcelonan tavoin niin ranta- kuin kaupunkilomailijoille, mutta on selvästi Barcelonaa rauhallisempi kohde.

Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa Santa Bárbaran linnoitus, Explanada de España -kävelykatu sekä Santa Marian kirkko. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat kiinnostavat päiväretkikohteet Benidorm ja Torrevieja.

Edullisia matkatarjouksia on saatavana rajattu määrä, joten löytäessäsi sopivan tarjouksen matka kannattaa varata heti paikan varmistamiseksi.

Katso kevään 2022 halvimmat lomat Espanjaan!

Barcelona alk. 185 € / 7 vrk – katso tarjous!

Alicante alk. 285 € / 7 vrk – katso tarjous!

>> Katso kaikki kevään äkkilähtötarjoukset!

Kuvat: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.