Hyppää sisältöön

Eckerö Line lisää vuoroja Helsinki-Tallinna-reitillä

Kirjoittajan oletuskuva
Rantapallo Päivitetty: 28.11.2012
Laivayhtiö Eckerö Line lisää laivavuoroja Helsinki-Tallinna-reitillä vastatakseen rahtiliikenteen ja matkustajaliikenteen kysyntään. Eckerö Linen matkustajalaiva m/s Nordlandia liikennöi 26.1. alkaen neljä lisävuoroa vii

Rahdin lisäksi laiva kuljettaa myös sekä matkustajia että henkilöautoja. Myös Eckerö Linen rahtialus Translandia liikennöi lisävuoroja tammikuun lopusta alkaen.

Nordlandia lähtee Helsingistä tiistaisin ja perjantaisin klo 21.45 ja saapuu Tallinnaan keskiviikon ja lauantain puolella klo 01.15. Takaisin laiva lähtee Tallinnasta klo 03.00 ja saapuu perille Helsinkiin keskiviikkona ja lauantaina klo 06.40.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Vastaamme lisävuoroilla lisääntyneeseen rahtikysyntään erityisesti sellaisina päivinä, jolloin kysyntä on vilkkainta, rahtijohtaja Markku Onniselkä kertoo.

– Lisäämällä Nordlandian vuoroja palvelemme myös sekä matkustaja- että henkilöautoliikenteen tarpeita entistä paremmin, Eckerö Linen toimitusjohtaja David Lindström kertoo.

Myös Eckerö Linen rahtialus m/s Translandia liikennöi 24.1. alkaen kaksi lisävuoroa sunnuntaisin. Lähtö Tallinnasta on klo 13.15 ja saapuminen Vuosaareen klo 17.00. Translandia lähtee takaisin Tallinnaan sunnuntaisin klo 18.00 ja saapuu perille klo 21.45.

Eckerö Line