Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Blue1 kaksinkertaistaa lentonsa Lontooseen

artikkelin kuva
Uutiset
Blue1 jatkaa voimakasta panostustaan Euroopan liikematkakohteisiin lisäämällä toisen päivittäisen lennon Helsingin ja Lontoon Heathrow'n välille 25. Huhtikuuta 2010 alkaen.
Teksti: minnam
Päivitetty: 02.03.2010
facebook   whatsapp

Uusi lentoyhteys Helsingin ja Lontoon Heathrow’n välillä mahdollistaa liikematkustajille entistä tehokkaamman työpäivän kohteessa. Samalla Heathrow’n tarjoamat jatkoyhteydet Star Alliance -lennoille muualle maailmaan saavat lukuisia uusia vaihtoehtoja.

25. huhtikuuta alkaen Blue1 liikennöi Helsingistä Lontoon Heathrow’hun päivittäin klo 12.05 ja 20.05, paluuajat Heathrow’sta ovat 08.05 ja 15.15. Aikatauluun on luvassa lisää parannuksia lokakuussa 2010.

“Uusi kahdesti päivässä lennettävä Lontoon-lentomme on selkeä parannus liikematkustustuotteeseemme ja tarjoaa uusia lentojen yhdistelmämahdollisuuksia. Tiivistämme edelleen yhteistyötä brittiläisen BMI -lentoyhtiön kanssa. Tämän lisäksi SAS:n 12 päivittäistä lentoa Skandinavian kautta tarjoavat yhteyksiä Suomeen pitkin päivää. Blue1:n Economy Extra -matkustusluokka antaa liikematkustajille kustannustehokkaan vaihtoehdon, unohtamatta tärkeitä matkaa nopeuttavia palveluelementtejä, kuten Fast Track -turvatarkastus. Tämä on nyt todellinen vaihtoehto suomalaisille ja brittiläisille liikematkustajille”, toteaa Blue1:n kaupallinen johtaja, Juha Järvinen.

Suomalainen Blue1 ja brittiläinen BMI kuuluvat molemmat maailman suurimpaan Star Alliance -lentoyhtiöallianssiin. Lontoon Heathrown lentokenttä on yksi Star Alliancen tärkeimmistä kotikentistä.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.