hero taustakuva

Vuoden 2019 poiminnat parhaista Black Friday ja Cyber Week -tarjouksista – lennot alkaen 35 euroa

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Löydä vuoden parhaat matkatarjoukset Black Fridayn ja Cyber Weekin alennusmyynneistä. Katso parhaat poiminnat lentoyhtiöiden ja matkanjärjestäjien tarjonnasta!
Teksti: Elina Venttola
Päivitetty: 29.11.2019
facebook   whatsapp

Lentoyhtiöiden ja matkanjärjestäjien tarjoukset

Etsitkö parhaita lentoyhtiöiden ja matkanjärjestäjien Black Friday ja Cyber Week -tarjouksia? Monet matkoja myyvät toimijat ovat aloittaneet jo alennuskampanjansa. Muista, että myös risteilyille Tallinnaan ja Tukholmaan on monia halpoja tarjouksia.

Black Friday -perinne on peräisin Yhdysvalloista, jossa se on kiitospäivää seuraava perjantai. Yhdysvalloissa se on perinteisesti avannut joulusesongin.

Huomaa, että tarjouksia päivitetään jatkuvasti, sillä lentoyhtiöt ja matkanjärjestäjät julkistavat yhä alennuskampanjoitaan. Tarkista lista vielä perjantaina ja lauantaina! Useimmat matkatarjoukset kestävät maanantaihin 2. joulukuuta saakka. Huomaa myös, että halpoja matkoja on monilla yhtiöillä rajoitetusti.

Katso kaikki parhaat tarjoukset ja varaa matka!

Aegean Airlines

Kreikkalainen Aegean Airlines myy parhaimmillaan 40 prosentin alennuksin lentoja Helsingistä Ateenaan. Alennus on voimassa 29. marraskuuta, ja matkustusaika on 8.1.-25.6.2020.

Air Baltic

Air Balticin Black Friday -tarjoukset painottuvat Baltian maihin, mutta tarjolla on myös joitakin lentoja Suomesta. Useimmat lennot sisältävät yhden vaihdon. Tarjoukset ovat voimassa pitkään, jopa 9. joulukuuta saakka. Matkaan voi lähteä 10.12.2019–03.06.2020 välisenä aikana.

Aurinkomatkat

Aurinkomatkojen Black Friday -tarjouksissa on muun muassa Teneriffan-matkoja enimmillään 400 euron alennuksin, Fuerteventuran-matkoja parhaimmillaan 300 euron alennuksin ja Gran Canarian -matkoja 350 euron alennuksin. Jopa 400 euron alennuksen saa myös matkoista Dominikaanisen tasavaltaan. Huomaa, että kampanja on voimassa vain perjantain 29. marraskuuta kello 23 saakka!

Apollomatkat

Suurin osa Apollomatkojen Black Friday -tarjouksista on voimassa 1. joulukuuta saakka, mutta halvimmat voi varata vain perjantaina 29. marraskuuta kello 18 saakka. Parhaat lomatarjoukset ovat alkaen 295 euroa henkilöltä.

Croatia Airlines

Helsingistä Kroatian Zagrebiin lentävä Croatia Airlines myy lentoja 20 prosentin alennuksella 2. joulukuuta saakka. Lennot lennetään kesäkaudella huhtikuusta alkaen.

Eckerö Line

Eckerö Line myy Päivä Tallinnassa -risteilyjä ja reittimatkoja eurolla. Matkat ovat varattavissa 28.–29.11.

Finnair

Finnairin Black Friday -tarjoukset ovat voimassa maanantaihin 2. joulukuuta saakka. Lentotarjouksia on Eurooppaan, Yhdysvaltoihin, Karibialle, Aasiaan ja Lähi-itään. Tässä tarjousten kohokohdat!

Finnair Holidays

Finnair Holidaysin Black Friday -tarjoukset ovat voimassa maanantaihin 2. joulukuuta saakka. Parhaisiin poimintoihin kuuluvat muun muassa tasokas Wien ja suosittu Koh Samui.

Icelandair

Icelandairin Black Friday -tarjouksilla pääsee edullisesti Reykjavikiin ja Pohjois-Amerikkaan välilaskun kautta. Tarjoukset päättyvät 3. joulukuuta.

Lufthansa

Lufthansan lennoista saa parhaimmillaan 30 euron alennuksen alennuskoodilla.

Norwegian

Lentoyhtiö Norwegian myy Black Friday -kampanjatarjouksia BLACKFRIDAY19-alennuskoodilla. Koodilla saa alennusta aina 30 prosenttiin saakka.

Qatar Airways

Qatar Airways lentää Helsingistä yhden vaihdon kautta muun muassa Kaakkois-Aasiaan. Tarjoukset ovat voimassa 4. joulukuuta saakka. Tarjousten matkustusaikaa on aina 27.11.2020 saakka.

Ryanair

Halpalentoyhtiö Ryanair viettää Cyber Week -viikkoa, jonka tarjoukset vaihtuvat päivittäin. Viikon tarjouksiin kuuluvat muun muassa halvat lennot joulu–helmikuussa Lappeenrannan lentokentältä.

Sas

Scandinavian Airlinesin tarjoukset ovat voimassa 2. joulukuuta saakka. Parhaat lentotarjoukset saa esimerkiksi viikonloppulomille pohjoismaisiin pääkaupunkeihin.

Tallink Silja

Tallink Silja viettää Cruise Fridayta 2.12. saakka. Kun varaa risteilyn, saa varausvahvistuksessa etukoodin kevään matkoille ja samalla osallistuu arvontaan, jossa voi voittaa hyttiluokan korotuksen. Matkustusaikaa on 31.12.2019 saakka.

  • FRIDAY-alennuskoodilla reittimatka Helsinki-Tallinna-välillä Tallink Shuttle -laivoilla alkaen 12 €
  • Jouluristeilyt alkaen 169 €

Tui

Tuin Black Friday -kampanja kestää 2. joulukuuta saakka. Matkanjärjestäjän parhaat tarjoukset saa muun muassa talvilomiin ja Vietnamin-joulumatkoihin, joista alennus on enimmillään 40 prosenttia. Myös Malediivien-lomiin saa parhaimmillaan 500 euron alennukset, ja myös Thaimaa ja Kap Verde ovat mukana Black Friday -tarjouksissa. Äkkilähdöistä saa Black Fridayn aikana enimmillään 45 prosenttia alennusta.

Viking Line

Viking Line myy risteilyjä ja hotellimatkoja alennushinnoin.

  • Risteilyt alkaen 4 €
  • Tallinnan-hotellimatkat alkaen 30 €
  • Miniloma Ahvananmaalla alkaen 63 €
  • Tukholman-hotellimatkat alkaen 83 €

Wizz Air

Halpalentoyhtiö Wizz Air osallistuu Black Fridayhin perjantain 29. marraskuuta ajan. Parhaimmillaan 30 prosentin alennus on voimassa kaikkina matkustusajankohtina. Koska yhtiön lennot ovat jo normaalisti halvat, hintaero ei ole valtavan suuri, mutta esimerkiksi Krakova, Skopje ja uutuuskohde Varsova ovat edullisia.

>> Katso lisää halpoja matkoja Rantapallon äkkilähtöhausta!

>> Katso IL Alekoodeista kaikki Black Friday tarjoukset!

Koonnut: Elina Venttola
Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.