Kuva: Shutterstock
Berliini, Saksa

Berliini, Tukholma vai Riika? Halvat kaupunkilomat alkaen 144 euroa – lähtö jo perjantaina!

Joululoman viimeiset päivät voi vielä käyttää matkustamiseen. Edullisimmille viikonloppulomille Eurooppaan pääsee halvimmillaan 144 eurolla.

Pikalähdöt Euroopan alennusmyynteihin

Suomessa puhaltavat myrskytuulet voi jättää taakseen edullisilla lomalähdöillä Eurooppaan, sillä esimerkiksi Saksan pääkaupunkiin Berliiniin pääsee kolmeksi päiväksi 144 eurolla. Matka sisältää lennot ja majoituksen.

Lyhyt loma lähikohteessa sopii myös, jos lomasta ovat jäljellä enää rippeet. Tänä perjantaina matkaan pääsee halvimmillaan noin 200 eurolla. Esimerkiksi pidennetyn viikonlopun Berliinissä saa 164 eurolla ja Tukholmaan 226 eurolla. Myös Latvian pääkaupunkiin Riikaan pääsee 222 eurolla.

Jos joulumarkkinat jäivät käymättä, Berliinissä ennättää vielä tänä viikonloppuna ainakin Gedächtniskirchen joulutorille. Joulun jälkeen monissa kaupungeissa alkavat myös alennusmyynnit, joten viikonlopun matkan voi käyttää edullisia ostoksia tehden.

Halvimmat edestakaiset lennot saa Turusta Gdanskiin 105 eurolla ja Helsingistä Tukholmaan 145 eurolla. Myös Tukholma on hyvä shoppailukaupunki, joka tarjoaa ostosmahdollisuuksia monenlaisille matkaajille.

Lue myös:
>> Matkailijan shoppailuvinkit Berliiniin – näin teet parhaat löydöt
>> Lähde shoppailulomalle Tukholmaan – lue parhaat vinkit
>> Shoppailupäivä Riiassa – katso vinkit kaupungin parhaille ostospaikoille

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä tänä perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Kuva: ShutterstockGdansk, Puola
Puolan Gdansk on edullinen kohde matkustaa kaikkina vuodenaikoina. Myös vuoden ensimmäisellä viikolla sinne pääsee lentämään edullisesti Turusta.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä tänä perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 2.1.2019

Sinua saattaisivat kiinnotaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia