Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Aurinkomatkat lisää lomakohteita kotimaassa – matkojen kysyntä yllätti

Shutterstock artikkelin kuva
Uutiset
Aurinkomatkojen syyskuussa esittelemät kotimaan matkapaketit ovat herättäneet kiinnostusta ja suuren kysynnän vuoksi matkatoimisto lisää valikoimaansa uusia kohteita.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 12.11.2020
facebook   whatsapp

Lisää kohdevaihtoehtoja kotimaassa

Matkatoimisto Aurinkomatkat ilmoitti syyskuussa aloittavansa pakettimatkat Suomessa neljään eri kohteeseen syksyn ja talven aikana. Alkuperäiseen kohdevalikoimaan kuuluivat Ruka sekä Lapin kohteista Levi, Ylläs ja Saariselkä. Kotimaan pakettimatkojen suuri kysyntä kuitenkin yllätti ja Aurinkomatkat aikoo nyt tuoda talven valikoimaan lisää kohteita.

– Kotimaan matkapakettien kysyntä ylitti kaikki odotuksemme ja olemme myyneet ensimmäisten viikkojen aikana jo reilusti yli tuhat matkapakettia. Myimme nopeasti loppuun jo suosituimpien lomaviikkojen lähtöjä, mutta olemme saaneet joustavasti kasvatettua kapasiteettia, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Aurinkomatkat ottaa valikoimiinsa uusina kohteina Rovaniemen, Luoston, Pyhän, Pallaksen ja Kuusamon. Rovaniemelle järjestetään myös joulukuussa jouluteemaisia viikonloppumatkoja, joihin kuuluu vierailu Joulupukin Pajakylässä. Matkat uusiin kohteisiin aloitetaan pääasiassa joulukuun alusta, mutta Pallakselle matkoja tehdään helmikuusta alkaen. Matkapaketteihin sisältyy Finnairin lennot Helsingistä, majoitus ja ruumaan laitettava matkatavara.

Aurinkomatkat suunnittelee lisäävänsä kohteita ja tarjoavansa kotimaan matkoja tulevaisuudessa ympärivuotisesti.

– Suunnittelemme uusien kotimaan kohteiden lisäämistä valikoimiimme sekä kotimaan matkapakettituotannon laajentamista ympärivuotiseksi. Suomalaisia kiinnostaa helppo ja turvallinen pakettimatkailu myös kotimaassa ja haluamme tarjota monipuolisen valikoiman Suomen upeita lomakohteita, Kousa lisää.

Lue myös: Aurinkomatkat aloittaa pakettimatkat kotimaassa – kohteina Lappi ja Ruka

Lähde: Aurinkomatkat
Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.