Kuva: Shutterstock
Riika, Latvia

Alle 200 euron viikonloppulomat Eurooppaan – lähde Riikaan, Tukholmaan tai Prahaan jo tällä viikolla

Kaipaatko vaihtelua kevään arkirutiineihin? Varaa kaupunkiloma jo tällä viikolla ja lähde Riikaan, Tukholmaan tai Prahaan alle 200 eurolla.

Virkisty viikonloppuna kaupunkilomalla

Aukeaako ikkunasta harmaa suomalainen maaliskuu, ja arki tuntuu yhtä värittömältä? Piristä viikkoasi varaamalla kaupunkiloma Eurooppaan jo tällä viikolla, sillä edullisimmat kaupunkilomat saat alle 200 eurolla.

Viikonvaihteen halvimmat kaupunkilomakohteet ovat Latvian pääkaupunki Riika, Ruotsin pääkaupunki Tukholma ja Tšekin pääkaupunki Praha.

Vaihtelua arkeen voi hakea tutuistakin kaupunkilomakohteista, sillä jopa suomalaisten kestosuosikista Tukholmasta löytää uutta nähtävää, jos suuntaa kulkunsa perinteisimpien nähtävyyksien ulkopuolelle.

>> Lue myös: Olisitko uskonut? Kaiken tämän voit tehdä Tukholmassa – katso kuvat ja lähde matkaan!

Jos tuttu Tukholma ei inspiroi, mikset kokeilisi vaikkapa shoppailulomaa tai olutlomaa Latvian kauniissa Riiassa? Jos mieli kaipaa kauemmas, myös matkailijoiden rakastama Praha on mainio viikonloppukohde.

Helpoimmin kaupunkilomalle pääsee omalta kotikentältä, joten lyhyttä viikonloppulomaa suunnitellessa kannattaa tarkistaa myös kotikentän lentotarjonta. Edullisia lentoja Euroopan kaupunkeihin saa muun muassa Tampereelta ja Turusta, ja etenkin lähdöt Turusta Puolan Gdanskiin ovat halpoja myös viime tingan varaajille.

Katso ajankohtaiset hinnat ja irtaudu arjesta jo tänä viikonloppuna!

Viikonloppuna kaupunkilomalle

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Praha, Tsekki
Tällä viikolla saa edullisia kaupunkilomia muun muassa Tšekin pääkaupungissa Prahassa.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 5.3.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 1,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia