Kuva: Shutterstock
Halvimmat kaupunkilomat

Alle 200 eurolla reissuun – katso viikon parhaat kaupunkilomatarjoukset

Vielä pääsee viikonloppuna kohtuullisella budjetilla kaupunkilomalle – tästä löydät parhaat tarjoushinnat!

Lähde viikonloppuna reissuun

Aloita syyskuu kaupunkilomalla! Jos matkakuume vaivaa, nyt kannattaa antaa sille periksi ja suunnitella jo tälle viikonlopulle unohtumaton kaupunkiloma Euroopassa. Euroopan monipuolisista kaupunkikohteista löytyy kiinnostava vaihtoehto jokaiselle ja loman ohjelmaan on helppo koota juuri itseä kiinnostavaa tekemistä.

Viikonlopun edullisin kaupunkikohde on Tukholma, jonne saa matkoja alle 200 euron budjetilla. Muita edullisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Budapest, Pietari ja Berliini. Myös moniin suosikkikohteisiin, kuten Lontooseen ja Barcelonaan, pääsee vielä viikonlopuksi kohtuuhinnalla.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Tutustu kaikkiin tarjouksiin, valitse sinulle sopivin matka ja tarkista vielä ajankohtaiset hinnat. Muista toimia varauksen kanssa nopeasti, sillä moni muukin voi olla kiinnostunut samasta matkasta.

Viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvimmat kaupunkilomat
Kuva: Shutterstock
Tukholma on viikonlopun edullisin kaupunkikohde.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 28.8.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia