Kuva: Shutterstock
Halvimmat kaupunkilomat

Älä anna huonon sään pilata viikonloppua – kaupunkilomalle Eurooppaan alle 200 eurolla

Vietä viikonloppu tutussa suoskkikohteessa tai lähde seikkailemaan vielä sinulle tuntemattomaan kaupunkiin – tässä ovat loppuviikon halvimmat matkatarjoukset!

Viikonloppuna edullisesti kaupunkilomalle

Eikö viikonlopun sääennuste näytä tällä hetkellä houkuttelevalta? Jos kesäsäätä ei kotimaasta löydy, viikonloppuna voi lähteä edullisesti etsimään sitä muualta Euroopasta! Loppuviikolle saa vielä kaupunkilomia jopa alle 200 euron budjetilla.

Tällä viikolla edullisin kaupunkilomakohde on Tukholma, mutta myös esimerkiksi Riikaan, Budapestiin ja Berliiniin pääsee kohtuulliseen hintaan. Jos taas kaipaat vaihtelua tunnetuimmille kaupunkikohteille, ovat esimerkiksi Edinburgh ja Milano kiinnostavia vaihtoehtoja.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Tutustu kaikkiin tarjouksiin, valitse juuri sinua eniten kiinnostava matka ja tarkista vielä ajankohtaiset hinnat. Älä pohdi varausta liian pitkään, sillä joku muu voi muuten napata parhaan tarjoushinnan nenäsi edestä.

Viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Kuva: ShutterstockHalvimmat kaupunkilomat
Jos kaipaat vaihtelua tutuille kaupunkikohteille, on esimerkiksi Skotlannin Edinburgh kiinnostava vaihtoehto.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 3.7.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia